18.2.2010

Inventaario

Hermostuin aamulla kaaoksen vallassa olevaan korulaatikkooni, jonne heitän nykyään myös ylimääräiset meikit, hiusromppeet, kynsilakat ja tietysti ne korut, siis kaikki, mitä ei päivittäin tule käytettyä. Simppeli ja edullinen korupuu on jatkuvasti wanted -listalla, mutta mistään ei tunnu löytyvän erityisesti rannekoruille suunniteltua puuta.

Kun korut tarttuu korin pohjaan kiinni ja kiinnityssysteemit hajoaa niitä kiireessä irti nyhtäessä, niin on varmaan aika tehdä asialle jotain. Kävin läpi jokaikisen korun, siirsin rikkinäiset kustomointi -koriin ja päätin pitää koruistani parempaa huolta.

Photobucket

Photobucket

Rannekorut löytyy nyt pieniltä keriltä, loputkin kaulakorut roikkuu vaaterekillä ja yksinäinen sormus pitää majaa yöpöydällä, koska se on jatkuvassa käytössä. Samaan syssyyn tuli heitettyä jätesäkillinen roinaa roskikseen, miksi tyhjiä kuivashampoopulloja, turhia paperilappusia ja liian pieniä kangaspaloja ei ikinä tule heitettyä suoraan roskakoriin?

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tuollainen inventaario olisi minunkin hyvä tehdä.:)

Suhkur kirjoitti...

Harmi vaan että mie en ainakaan saa pidettyä korulaatikkoa siistinä kahta päivää pitempään, kun myllään koko helahoidon sekasin joka päivä:D No ainakaan siellä ei ole rikkinäisiä seassa!

Related Posts with Thumbnails