17.2.2010

Blossom

Joka ikinen kevät saan päähäni himoita kukkahametta. En edes yleensä pidä printeistä, saati muuten vaan värikkäistä vaatteista, mutta se kukkahame on vaan saatava, mielellään vielä vähän vintage-henkisellä printillä.

Vähän epäilen, etten tänäkään keväänä osta itselleni kukkahametta koska se jäisi joka tapauksessa kaapin pohjalla lojumaan parin käytön jälkeen ja tavoitteena on päästä eroon tuollaisista ostoksista.

Mutta jos nyt kuitenkin sattuisin ostamaan sen hameen, niin pukisin sen Lauren Conradin tyyliin!

Photobucket

Topshopista löytyy ihana harmaa ja hillitty kukkahame ja perus toppi with a twist. Dorothy Perkinsin bleiseri kävi jo kerran ostoskorissa, kun etsin uutta kevättakkia, mutta kultainen nappi riitelisi melkein kaikkien omistamieni laukkujen ja korujen kanssa, vaikka en myönnäkään olevani värinatsi. Urban Outfittersin kaulakorua hypistelin jo edellisellä Edinburghin keikalla, mutta kukkaro ei anna myöten melkein kolmenkympin koruun, kun tiedossa on sen verran paljon reissaamista. Viime keväänä haikailin Sokerikuorrutuksen puolella myös woven cross-over platojen perään, samaan tyyliin kun nuo Asoksen harmaat kollaasissa mutta mustana.

Mitäpä tästä opimme, haluan joka kevät samoja asioita, jotka eivät istu tyyliini. Ja miksi hyväksi todettua pitäisi lähteä muuttamaan, viihdyn musta-nudessa vaatekaapissani varsin mainosti!

6 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Tää on jotenkin tosi jännä ilmiö. :-D En nyt puhu varsinaisesti sinusta, mutta moni muotibloggari tuntuu suorastaan vihaavan kukkakuosia talvella. Kevään tullen sitä yhtäkkiä sitten kuolataan. Miten vuodenaika voikin vaikuttaa ihmisten mieliin niin paljon? :-)

Suhkur kirjoitti...

Auringolla on ihmeellisiä vaikutuksia;D Omalla kohdalla kyllä jännä, että tuo sama kuosi kiinnostaa joka kevät, etenki kun en vaan osaa ikinä yhdistää printtejä ja sama homma vähän kirkkaampien värienkin kanssa! Hyvä vaan kun vihdoin tajuaa, että kaikkea mitä haluaa ei ole pakko ostaa:D Urbaneilla oli muuten ihan sinun näkönen kukkamekko myynnissä, yritin ettei sen nettikaupasta että oisin voinu käydä linkkaamassa sen sulle mut ei löytynyt:/

Anonyymi kirjoitti...

Olet niin oikeassa! Joka kevät kattelee vaan turhaa vaatekaappiin, että missä on kaikki pirteät värit! Ja kuitenkin, jos ostais räikeitä vaatteita, ne jäis käyttämättä. Ja btw, ihan mahtavaa ku oot alottanu uudelleen, tykkään sun tyylistä, se on niin lähellä omaani. Enemmän sulta saa ideoita ku näiltä ns. tunnetummilta bloggareilta, jotka välillä tuntuvat heittävän päälleen mitä tahansa, että saisivat siitä jutun aikaiseksi!

Suhkur kirjoitti...

Joo-o, kaapissa roikkuu korallinpunainen mekko, jota kehtasin käyttää ihmisten ilmoilla kahdesti viime kesänä:D En vaan osaa yhdistää värejä keskenään! Ja hei, piristit miun vähän huonosti alkanutta päivää kommentillas, kiitos siitä:) Kiva kuulla että taviksestakin on inspiroimaan:D

Anonyymi kirjoitti...

Samma här, muutama yksittäinen rääsy turkoosia, korallia ja sinistä pilaa muuten niin täydellisen mustan, harmaan ja valkoisen vaatekomeroni! :D Ja ole hyvä vaan, mukava, että piristin! :)

Suhkur kirjoitti...

Niin totta, ne väripilkut pilaa sen koko harmonisen värisen vaatekaapin:D Onneks oon vähitellen oppinut välttämään noita harhaostoksia, kun puolen vuoden vaatteet on saatava mahtumaan 20 kilon matkalaukkuun, ei viitti ostaa mitään mikä ei sovi muitten vaateiden kanssa yhteen..

Related Posts with Thumbnails