24.2.2010

Cut outs and ankles

Eilen tosiaan käytiin Matalanissa, joka on omalla tavallaan paikallinen Tokmanni tai Robinhood mutta huomattavasti trendikkäämpi, ehkä jopa verrattavissa Primarkiin. Vaatteet, kengät ja asusteet on halpoja designer- ja high street -kopioita mutta sisustustavara on kalliimpaa ja laadukkaan oloista. Koruja ja muuta pientä tilpehööriä olen Matalanista ostanutkin mutta eilen oli ensimmäistä kertaa lähellä, että kannan kotiini myös kenkiä!

Photobucket


Vajaan parinkympin korkkarit on ihanat, harmi vaan, että korkoa on ihan liikaa! Sitä on niin paljon, että tuntuu kuin kävelisin varpaillani koko ajan ja näytän äärettömän tyhmältä kävellessäni noilla kengillä! Silti ne on vaan niin kauniit!

Toiset sovittamani cut out -kengät on matalammat kesäsandaalit mutta niistäkin löytyi omat vikansa; hyllyssä olleista pareista kaksista repsotti niittiremmit irrallaan ja yhdestä kengästä tuo jalkapöydä päällä oleva remmi oli revennyt irralleen.

Halpa hinta ja laatu ei siis todellakaan kulje käsi kädessä, tosin samaan aikaan olen todennut muotiviikkoja seuratessa, ettei rahalla saa tyyliä.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails