28.2.2010

demand

Jälleen kerran kenkiä mutta tässä alkaa iskemään pieni paniikki. Skotlannin kevät alkaa pilkistämään hyvä vauhtia ja aurinkoisia päiviä on enemmän kun sateisia, mitä nyt eaiemmin viikolla satoi lunta ja myrskysi mutta noin niin kuin keskimäärin!

Ballerinat on vielä liian kylmät, maiharit ja mokkanilkkurit taas liian lämpimät ja ennen kaikkea talviset. Kaapista löytyy perustennarit ja mustat nahkakorot, haussa on kuitenkin joko nauhalliset matalat tai maltillisella korolla varustetut kävelykengät.

Photobucket

Urban Outfitterseiltä löytyi taas kerran kasa ihania kenkiä! Harmaita korkoja sovittelin Edinburghissa ja vaikka ovatkin kauniit, niin ne ei vaan istuneet jalkaan, samasta syystä taitaa jäädä tilaamatta nuo mustat niittikoristellut kengät... New Lookin jalkineet taas yleensä ovat sopivia lestiltään ja nahkakengät ovat kestäneet käytössä, vaikka helpismerkistä onkin kyse. Mokkaisista tossuista tulee mieleen Peter Pan ja bootsit taas yhdistäisin kesähelteilläkin vaaleisiin tai mustiin meleerattuihin mekkoihin.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails