31.5.2010

Softie

Huominen ensimmäinen työharjoittelupäivä alkaa tässä vaiheessa iltaa jännittämään ihan perkeleesti! Onneksi päivälle oli keksitty niin paljon muutakin ohjelmaa ja ennenkaikkea hyvää seuraa, etten asiaa kerennyt sen pahemmin ajattelemaan ja tottapuhuen tälle tytölle kaupoissa kiertely ja pieni shoppailu on parasta terapiaa. Mukaan lähti erinäisten välttämättömyyksien (TBS:n bufferi, matkakortti ja tulostimen johto muunmuassa:D) lisäksi Henkan paljettipaita. Ensimmäinen ihanuus, jonka paljetit on oikeasti pehmeät! Niin pehmeät, että perhoskuvioituja olkapäitä on jopa kiva silitellä!

Photobucket

Photobucket

Nyt pitäisi vielä innostua poistamaan vanhat kynsilakat ja lisämään uutta Mavalan nudelakkaa buffattuihin kynsiin.. Ehkä tuon kiillottavan ihmeen myötä alan oikeasti huoltamaan kynsiäni, enkä jätä kahta viikkoa lakan vaihtojen väliin.

30.5.2010

BHD

Voi miten paljon päivästä meneekään hukkaan kun vetelee sikeitä lähemmäs puolta päivää! Tänään heräsin ensimmäisen kerran jo kuuden jälkeen (mikä on kyllä sunnuntai -aamuksi ihan liian vähän!) ja lopulta nousin ylös kahdeksalta, kävin lenkillä, järjestelin paikkoja uuteen kuntoon ja kirosin huonoa hiuspäivää, kävin kaupungilla ja kolmelta iltapäivällä tajusin, että päivän to do -lista oli tyhjennetty, vaikka pahimmillaan olisin vielä yöpaidassa siihen aikaan päivästä!

Photobucket
T-paita Lindex // Jakku H&M // Legginssit Prisma // Kaulakoru 2nd Hand // Huivi 2nd Hand 
(note to self : älä mene nukkumaan kosteilla hiuksilla, edes suoristusrauta ei tehoa siihen pehkoon!)

Olin taas kerran unohtanut, että Helsingissä tuulee melkein aina ja lähdin siis aamulenkille ja kaupunkiin ilman huivia, mikä tarkoittaa huomisaamuna todennäköisesti jumiutuneita hartioita.

Photobucket

No ainakin päivän saldo oli ihan kiitettävä; iso kasa kosteusvoidetestereitä niin Body Shopista kun apteekista ja Kicksistäkin, Ginan perustoppi, Hennesin perushame ja mustia alusvaatteita. Ah niin tylsiä ostoksia mutta huomenna voi sitten keskittyä etsimään jotain vähän erikoisempaa;D

29.5.2010

Movin in

Muuttoapu lähti jo aikoja sitten takaisin Kouvolaan ja Itä-Suomeen ja soluhuone on täytetty tavaralla. Matkalaukullinen kosmetiikkaa on vielä purkamatta, kaikista inhottavin homma, etenkin kun paikkaa kaikille purkeille ja purnukoille ei löydy!

Sitä en ymmärrä, miksi pakkasin mukaan digiboksin, kun en kuitenkaan tuonut tullessani telkkaria ja tietokoneen kajareista puuttuu se olennainen vahvistin, jota ilman kaiuttimista ei näytä olevan mitään hyötyä. Muuten mukana pitäisi olla sopivasti tavaraa, tosin Viikin Prismasta ei löytynyt kiireessä yhtään tiskiharjaa ja tulostimen johdot taisi jäädä työhuoneeseen. Nuo on kuitenkin pikamuuton pikkuvikoja, ihanaa taas asua omillaan, mennä minne huvittaa ja milloin huvittaa, lovin' it!

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

28.5.2010

woops

Blogin päivittäminen tai lähinnä kuvien hienossätö jäi pikkasen kesken kun reilu tunti sitten tuli tekstiviesti, että avaimet saakin käteen jo huomenna! Tulipa taas todettua, että viime tinkaan jättäminen ei ole se ideoista paras! Toisaalta huominen oli varattu pakkaamiseen mutta superteholla homma hoitui tunnissa, hyvä näin! Nyt vaan pidetään peukkuja, että huomenna laatikoista löytyy kaikkea, eikä seitsemän kuppia, vaikken juo yhtään kahvia ja edes muutama myslikulho, ettei tiskejä tarvitse pestä ihan päivittäin;D

Photobucket

Photobucket
Takki Lindex // Neulemekko Lindex // Vyö Zara // Kengät New Look // Laukku Topshop //Huivi 2nd Hand

Päivällä autuaan tietämättömänä tulevasta käväisin kaupungilla, tarkoituksena poiketa Vero Modassa etsimässä edellisen postauksen mekkoa. En tosin päässyt sinne asti kun alusvaateshoppaillessa Lindexissä tajusin, että kappas, erään lompakossa ei jostain syystä olekaan yhtään korttia, jolla oikeasti voisi ostaa jotain. En sitten viittinyt lähteä kiduttamaan itseäni Vero Modaan jos tuo ihanuus olisi siellä ollutkin. Ehkä yritän ylihuomenna Forumin Vero Modasta paremmalla onnella?

27.5.2010

Blues imma head

Mahtava aika sairastaa jotain vatsataudin tapaista kun muutto Helsinkiin koittaa sunnuntaina, pakkaamista en ole edes aloittanut ja työt pitäisi saada jossain vaiheessa sellaiseen malliin, että voin lähteä rauhallisin mielin uusiin hommiin.

Onneksi päivän pelastaa lohtushoppailu! Asoksen kauan kaavailtu tilaus lähti vihdoin bittisfääriin kun tajusin että viimeinen henkilökohtainen alekoodi umpeutuu maanantaina. Ostoskoriin tipahti ihana workwear, puuvilla-silkkinen mekkonen (, johon eilinen nahkavyö käy btw upeasti!) ja aurinkolasit, joita tsekkailin sillä silmällä jo täysihintaisina, tällä kertaa kannatti odottaa; -70%! Samaan syssyin aloin hieromaan kauppoja eBayssa, tarkkailun alla on neljät kengät ja laukku, joista ainakin purkkarit ja ihanat kiilat on saatava, nudekorkkarit on vielä harkinnassa.. Onneksi alennuksien hyväksikäyttö ja eBay -shoppailu harvoin käy turhan raskaaksi kukkarolle mutta tällä menolla kesäkuussa syödään kaurapuuroa... Etenkin kun Dorothy Perkinsin tilaus houkuttelisi heti perään ihan mielettömästi!

Photobucket

Jostain syystä olen iskenyt silmäni taas kerran siniseen väriin! Sinällään tumman sininen ja petroli kävisi kivasti musta-nudeen vaatekaappiini mutta DP:n röyhelömekossa ja Vero Modan laskosmekossa kiinnostaa myös ihanat mallit. Viime syksynä ostettuun Vero Modan nudeen baby doll -mekkoon ja sen laatuun olen ollut järjettömän tyytyväinen ja se on kovasta käytöstä huolimatta erinomaisessa kunnossa, toinen samankaltainen mekko eri värissä ei tekisi yhtään pahaa!

Kiilakoroista ja korkokengistä ylipäätään olen kehittänyt jonkin sortin pakkomielteen. Lukioaikaan kävelin koulumatkat ja hengailin vielä päivän koulullakin korkkareissa virkein jaloin mutta sitten se jäi. Nykyään olen ajoittanut satunnaiset korkkaripäiväni juuri niihin lyhyisiin parin tunnin päiviin, nyt päätin että tuo riitti, opettelen taas kävelemään koroilla ja totuttelen myös pitempiin päiviin ja matkoihin korkeuksissa! Homma alkaisi parhaiten uusilla korkoilla, jotka on muuten jossain vaiheessa ostettava, koska jätin kaikki korkoni Skotlantiin (ihan vaan että voisin DinSkosta ostaa uusia;D). Kiiloilla homma muistuisi mieleen varmasti vähemmän kivuliaasti ja nopeammin kun peruskoroilla ja platform on tässä vaiheessa ihan ehdoton! Katellaan kuitenkin ekana, mitä eBay tuumaa ostoaikeistani, ennen DP:n tilausta!

26.5.2010

lil' detail

Eilen puhuin uusista, paremmista, ostostavoistani ja selitin, kuinka ennen ostopäätöstä varmistan, että vaate (tai asuste) käy yhteen muiden vaatteitteni kanssa, just joo! Tallinnan Zarassa sodin täysin uusia sääntöjäni vastaan.. Bongasin kesämekkojen seasta yhden yksinäisen ruskean ja nahkaisen lettivyön. Tuplapitkä vyö kävi täysin visioihini mustasta parkasta, gladiaattoreista (tai mahdollisesti purkkareista) ja vyöstä, joka on solmittu rennosti vyötärölle. Halusin pitkän vyön vain ja ainoastaan tuota yhtä takkia varten.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Takki Lindex // Vyö Zara

No ei kai pienistä lipsahduksista sakoteta, kun vyö sopii tehtäväänsä paremmin kun hyvin! Ja voihan sitä käyttää muutenkin kun takin kanssa... Onko syynä muuten pelkästään silmiin iskostunut musta, vai onko ruskea näyttänyt aina noin freshiltä? Musta ja ruskea tuntuu sopivan ihan äärettömän hyvin yhteen ja jotenkin ruskea nahka on aina niin kesäinen vaihtoehto, värikkäin vaihtoehto mihin lämpötilan noustessa kykenen;D

25.5.2010

memoirs of materialist

Photobucket

Mulle on muodostunut tietty tapa shoppailla ja arvioida haluamaani vaatetta. Ensin mietin tarkkaan pidänkö vaatteesta oikeasti vai sopiiko se ennemmin jonkun muun päälle. Yleensä se, että pidän vaatteesta ei tarkoita, että laittaisin vaatteen päälleni, saati, että se näyttäisi hyvältä päälläni:D Tämän jälkeen kartoitan vaatteen yhteensopivuuden muuhun vaatekaappiin nähden niin väriltään kuin malliltaankin. No monokromaattiseen vaatekaappiin pitäisi käydä kaikki värit mutta käytänkö oikeasti kukkahametta kertaakaan kun kaikki muut vaatteet ovat yksivärisiä ja viihdyn niissä varsin mainiosti. Nykyään jo pelkkä printti saa mun hälytyskellot soimaan, kirppikselle ja kaapin pohjalle on unohtunut niin monta t-paitaa, että nyt riitti. Ja lopuksi keksin kasan tekosyitä, miksi minun pitäisi juuri tähän vaatteeseen laittaa rahaa.Viimeinen vaihe on yleensä se kaikista hauskin ja helpoin kun hyvä pohjatyö on jo tehty;D

Photobucket

Mantra oikeastaan toimii, teen entistä harvemmin virheostoksia, tottapuhuen jokainen ostos Asoksen kevättakin jälkeen on ollut onnistunut. Heräteostoksetkin ovat jääneet aika vähälle tai sitten en suostu vaan enää puhumaan heräteostoista kun harkitsen ja punnitsen vaatetta ennen kassalle ryntäämistä. Jopa Lontoosta ostettua Paul's Boutiquen laukkua en uskalla haukkua heräteostokseksi, koska se käy täydellisesti vaatekaappini värimaailmaan ja on yksinkertaisesti ihana! Sitäpaitsi, eikös heräteostoksia yleensä kaduta jälkeenpäin?

Photobucket

Tosin olen varmaan aika guru huijaamaan itseäni ja uskottelemaan, että tätä tarvitsen eniten ikinä! Ja kai se on myönnettävä, että välillä sorrun ostamaan ihan vaan ostamisen ilosta, paatunut materialisti kun olen. Mutta vuoden alussa heitetty tavoite päästä huonoista ostostavoista eroon on huomattavasti lähempänä nyt kun tammikuussa! Baby steps.

kuvat (ultimate favourite editorial ever! VS Magazine) : Vilsbol De Arce ja Models.com

24.5.2010

Just because

Ihan vaan koska joskus on kivaa pukeutua ruokakauppaan överisti.

Paljon pitsihörsellystä, vähän niittejä ja timanttisia pääkalloja, niin liikutaan sellaisella alueella, jossa minä viihdyn vallan mainiosti!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pitsiliivi on Lontoon tuliaisia ja yksi harvoista Primarkin ostoksistani. En muutenkaan viihdy täyteen ahdetuissa kaupoissa, saati Primarkissa, jonka vaatteet hajoaa parin käytön jälkeen (terkkuja Annalle, ei minkäänlaista vittuilun makua tässä sit;D) suoraan päälle.. Limited Editionin liivistä kuitenkin tykkäsin ja syynättyäni saumat läpi päätin liueta kassalle. Ja tajusin kotona, että jos (kun) liivi hajoaa, niin irroita pitsit ja teen niistä jotain kivaa, sen verran suloista mustaa pitsiä se on!

Kuvista muuten näkee, mitä tapahtui aamulla suoristetulle tukalle vesisateen jälkeen :D Pakko rakastaa luonnonkiharaa!

23.5.2010

skyline paints

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Itä-Suomi versus Tallinna, speachless.

22.5.2010

something else

Muistikortilla odottaa iso kasa kuvia niin viikon takaa Itä-Suomesta kun pari päivää sitten Tallinnassa räpsittyjä otoksia ja muuten vaan ihanan kesäisiä ja aurinkoisia kuvia. Ainoa ongelma tosi löytyy ihanaisesta nettitikusta, joka ei suostu lataamaan kun kuukausia sitten tehtyjä kollaaseja ellen sitten ala pienentämään kuvia photarilla mutta se nyt ei satu kiinnostamaan enää tippaakaan! Mutta jo Briteissä bongatut kellot miellyttää edelleen silmää, vaikka Marc Jacobs ei muuten kuuluisikaan lempisuunnittelijoihini. Herran mallistojen aurinkolaseja olen tosin miettinyt ostavani useammin kun kerran, ehkä kuitenkin odottelen niin kauan, että opin säilyttämään laseja muuallakin kun laukun pohjalla kaiken muun krääsän alla.. Vai tuleeko se automaattisesti siinä vaiheessa kun aurinkolasit on maksaneet enemmän kun kympin?

Photobucket

Marc By Marc Jacobsin kellot on joka tapauksessa kivan yksinkertaisia ja eleettömiä, juuri sellaisia tyylikkäitä asioita, jotka eivät huuda nimeään vaan ne istuvat kantajansa ranteeseen täydellisesti. Pakko myöntää, että harvoin mikään vaate tai asuste tuntuu jo netin välityksellä tuolta mutta tuo alimmainen musta kello herätti tuollaisen tunteen heti kun bongasin sen Asokselta (loputkin kellot siis sieltä). Mietin jo kaiken maailman merkkipäivät, jos tuon voisi pyytää lahjaksi mutta niitä ei taida olla tulossa ennen joulua...

20.5.2010

"Lifes good as always whilst travellin"

Brittikaiffari heitti viikon parhaalla kommentilla ollessaan Glasgow'ssa ja osui täysin naulan kantaan! Vaikka tykkäänkin olla myös kotona ja hengailla vanhoilla hoodeilla Itä-Suomessa niin on se vaan myönnettävä, että rakastan olla reissun päällä, käppäillä kauniissa kaupungeissa ja istua katukahviloissa ilman stressiä (tuo ei ehkä ihan pidä paikkaansa kun töissä tässä kuitenkin ollaan:D).

Tallinna näyttää parhaita puoliaan, aurinko paistaa täydeltä taivaalta, vanha kaupunki yhtä kaunis kun eilenkin ja eilisiltainen auringon lasku sataman nostureiden taakse oli jotain ihanaa! Tänään harpoin kuitenkin aamuksi töihin ja jatkoin sieltä suoraan uusien työkavereitten kanssa syömään munkkiravintolaan ja kiertelin vielä parit kaupat ennen huomista Suomeen paluuta.

Photobucket

Photobucket
Jakku Vero Moda // T-paita Lindex // Laukku Topshop, eBay // Kengät New Look

19.5.2010

Pulling it off?

Kesän paras neulepaita löytyi tänään, alennuksesta! Käväisin Lindexissä matkalla vanhaan kaupunkiin ja siellä se seisoi, rekin päässä yksinäisen näköisenä ja se on täydellinen! Harvaneuloksinen ja sopivan löysä, riittävän lämmin viilenevään iltaan mutta kävi hyvin myös tämän päiväiseen helteeseen.

Photobucket

Samaan syssyyn ostin taas kerran uuden meleeratun mustan trikoomekon samasta puljusta, montakohan kaapista jo löytyy..? Onneksi sentään aina erilaisilla yksityiskohdilla ja vähän erilaisella mallilla ja no, miksipä hyväksi havaittua vaihtamaan!

Photobucket

Nyt kuitenkin takaisin töiden pariin, päivällä heitetty "muutaman" tunnin vanha kaupunkikierros ja sandaaleiden tämän kesän ensi kävely ei ollut paras mahdollinen...

18.5.2010

Summer City

Ei voi valittaa, päivään on töiden ohessa kuulunut mansikoita ja tiramisua, hellettä, shoppailua, järjettömän kaunis maisema hotellin ikkunasta ja tieto että opintotukea tippuu koko kesän ajan! Fiilis on niin mahtava, ettei edes huomiselle luvattu ukkonen pilaa viikkoa.

Photobucket

Huomenna olisi tarkoitus lähteä vanhaan kaupunkiin kameran kanssa, tänään tyydyin hotellin ikkunan näkymään ja lähdin shoppailemaan ilosta Kelan hyvien uutisten takia! Mukaan tarttui jo aiemmin soviteltu Vero Modan Very -malliston silkkimekko (tosin taitaa sittenkin olla polyesteriä:D) ja samasta puljusta ihana puhvihihainen neuletakki.

Photobucket
<3

17.5.2010

Trippin

Huomenna odottaa herätys jo ennen kuutta, junailu Helsinkiin ja työreissu Tallinnaan! Vaikka menenkin lahden toiselle puolelle työmerkeissä, niin eiköhän siellä kerkeä iltaisin pyörimään ihan vähän kaupoissakin;) Tsekkasin pikapikaa Bershkan ja Pull and Bearin nettisivut, molemmista löytyi ihania lookbook -kuvia, joten ensi viikon pieni shoppailureissu Lahteen ja Ginan hellevaaterekeille taitaa jäädä väliin...

Photobucket

Photobucket


Pull and Bearin kesän kuvat on fiilikseltään enemmän kun mahtavia, must have -vaatteita ei kuitenkaan niin hirveästi löytynyt mutta tuo mustavalkoisen kuvan huivi on löydyttävä! Ja alimmaisen kuva ruskeassa paitapuserossa on jotain kivan raikasta..? Ehkä musta vaatekaappi muuttaa värisilmääkin.

Photobucket

Bershkasta pitää ainakin sovittaa puukorkoja ja neulokseltaan kivannäköistä seilor -neuletta! Ihana hellehattu nappaisi enemmän kun mikään muu, valitan aina päänsärkyä liiassa auringonpaisteessa, niin kevyt mutta iso hattu tulisi oikeasti tarpeeseen. Viimeisen mallin hiukset taas on big love! Pitää varmaan joku ilta kokeilla, onko toispuoleisesta reuhkastani moiseen..

16.5.2010

recap

Parin päivän blogi-tauko selittynee paljon paremmalla tekemisella kun koneen ääressä istumisella? Perjantai meni Joensuun Jokiasemalla nauttiessa lonkerosta, Kummanki Kaa -esityksessä ja järjettömän hauskoissa tupareissa, tuli päivän ja yön aikana naurettua taas pari lisävuotta plakkariin! Lauantai vietettiin markkinoilla ja auringossa hikoillen, lyhyellä kaupunkireissulla ja pahoja jätskejä syödessä. Hitusen harmitti, etten jaksanut kumpanakaan päivänä kannella kameraa mukana, Joensuu kun osaa olla niin kaupunki kesäisin. Illalla käväisin vielä moikkaamassa ystävää ennen pakkaamisurakkaa. Tänä aamuna taas ajoin ihanan kummitytön luokse leikkimään ja iltapäivällä vielä sunnuntairuuhkassa takaisin Kouvolaan.

Leikkimisen lomassa kaappasin kummitytön kyytiin ja käytiin Puruveden rannalla räpsimässä muutama kuva, Punkasalmen harjuille ei maltettu lähteä kun tytöille kerkes tulla vähän nälkä (ja nuorempi versio saattoi vähän kastella kenkiään...):D

Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket

13.5.2010

Portraits

Oon se tyttö, joka pienenä istui äidin vanha valokuvakansio sylissään ja ihaili kellastuneita ja värikyllästyneitä pyöreäreunaisia kuvia ja joka piti isän ruskeaa ylioppilaskuvaa mahtavana kuvana. Pari viikkoa sitten mummolakäynnillä bongasin mummon lapsuuskuvia ja tänään pyysin mukaan kansiollisen ja kasan irrallisia mustavalkoisia kuvia, joissa kaikissa on sitä kuuluisaa jotain!

Pitsireunaisia nykyisen postimerkin kokoisia kuvia ja suurempia kihlajaispotretteja, joista puolet päästä on jäänyt kuvan ulkopuolelle, reunasta rispaantuneita kuvia, valokuvaamossa teetettyjä rusettikaulaisia makkarajalkoja ja äitiä ja enoa vaahtosammuttimen kokoisena, piippua polttava ukki nuorena siloposkena ja mummo fiftaritakissa ukin moottoripyörän kyydissä.

Rakastan muutenkin mustavalkoisia ja vanhoja kuvia mutta näitä enemmän kun mitään muuta, koska näillä kuvilla on tarina, jonka tunnen.

Photobucket

Lupasin viedä kuvat takaisin vielä mummolaan mutta muutaman kaksoiskappaleen saan itselleni ja maailmalta palattua saan kuulemma loputkin kuvat itselleni;D Nyt alkuun meinasin kuitenkin skannata kuvat, tulostaa ja kehystää pieniä tulitikkuaskin kokoisia kuvia isompiin kehyksiin, ihana sisustusidea, jolla on henkilökohtaista merkitystä.

12.5.2010

Arrival

Eilen kerkesin jo kirota, miten en taida omistaa ollenkaan (vähän liioiteltua?) sellasta sopivan kokosta laukkua, johon mahtuisi jättimäinen lompakko, vesipullo, puhelin, pikkuinen kamera ja muuta sälää ja vielä niin, että sinne saisi mahtumaan kauppareissun pikkuostoksetkin!

No biggie, muistin tänään ajomatkalla, että pääsen vihdoin ja viimein noutamaan eBaystä huudetun ihanuuden! Suhkur proudly presents:

Photobucket

Photobucket

Kuvat ei anna oikeutta mutta laukku on täydellisen kaupunkilaukun kokoinen, täynnä ihania yksityiskohtia ja jumalaisen pehmeää nahkaa!

Olin jo voittamassa samalta myyjältä toista laukkua, konjakin ruskeaa reppumaista kesälaukkua, mutta hävisin viime sekunneilla. Itseasiassa toiseen kertaan saman mallin kanssa, tulin lopulta siihen tulokseen, ettei meitä ehkä sittenkään ole tarkoitettu viettämään tulevaa kesää yhdessä. Ihanaa kun tyyli on kohtalosta kiinni;D

11.5.2010

Supermarket

Päivän agendana oli postissa ja luontaistuotekaupassa käväisy ja armoton työnteko, tietysti. Koska toimisto on kodin yhteydessä, niin sattuu aika usein niitä päiviä, etten vaivaudu pahemmin näyttämään ihmiselle, joten lyhemmällekin kauppareissulle on kiva laittaa edes jotain kivaa päälle. Tänään se jotain sattui olemaan Prismasta bongattu legginssi -pari ja Paul's Boutiquen clutch!

Sovittelin viime syksynä (?) Zaran vaaleanruskeita käärmeleggareita mutta jätin ne kauppaan kun vähän pelotti se silmille hyppäävä kuosi. Lauantaina etsiessäni Prismasta Dorothy Perkinsilläkin (ihan superpehmeät viskoosileggarit) myytäviä peruslegginssejä, silmiin sattu nuo harmaat parit, ihan mahtavat, käy jokaikisen omistamani mekon kanssa ja hillitympi väri toimii musta paremmin levottomassa kuosissa eikä huuda kärmestä!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Mekko Lindex // Neule New Look // Leggarit Prisma // Laukku Paul's Boutique // Kengät New Look

10.5.2010

Cosmic

Olen jostain syystä todellinen jumittaja, mitä tulee kosmetiikkaan! En ostele kovinkaan usein uusia merkkejä jos vain pidän aiemmasta tuotteesta. Sokerikuorrutusta seuranneet saattaa muistaa, miten hurahdin vähän kalliimpiin meikkeihin lentokenttäshoppailun avustuksella. Ja kieltämättä MACin luomiväreistä ja kajal -kynistä, Bare Minerals meikkivoiteista ja Sensain ripsiväristä en taida luopua ihan ensimmäisenä.

Jumitan samalla tavalla kaikessa muussakin mitä tulee ihon- ja hiustenhoitoon, olen käyttänyt samoja Oriflamen kapselivoiteita eri muodoissaan niin kauan kun muistan, kunnes jouduin Briteissä ostamaan vetistä Vaselin vartalovoidetta:D Aussiesta en kuitenkaan luovu, metsästän ne tuotteet, mitä Suomessa ei myydä, eBaysta.

Photobucket

Kuukauden sisällä kaappiin on kuitenkin eksynyt kolme uutta tuotetta, jotka saattaa hyvinkin päästä näistä en luovu -hyllylle! The Body Shopin E -sarjan kasvovoide on aiempaa suosikkiani (TBS:n tuotannosta poistettu Jojoba) kevyempi ja niin paljon kivempi kevääseen ja kesään, kun ihokaan ei kaipaa tujumpaa kosteutusta! Purkki taitaa muuten vieläkin olla TBS:n kuukauden tuote eli vaan 11.90€. Kaapin perälle hamstrattuihin Jojoba -purkkeihin palaan kun talvi alkaa taas kuivattamaan ihoa.

XZ:n tyrni -muotoilusuihkeen äiti oli ostanut ihan vahingossa ja antoi minulle kun ei siitä tykännytkään. Sattui paremmin kun hyvin, vakkarikampaajani antoi vähän noottia olemattomasta muotoilutuotteiden käytöstä ja kehui muotoilunesteen, lämpösuojan ja vahan yhteiskäyttöä. Toispuoleiset kiharat tuntuu päivän pysyvän pelkillä kahdella ensimmäisellä, sitä vahan tai hiuslakan käyttöä lupasin opetella. Baby steps:D

Lushin käsirasva taas oli muistaakseni pakko-ostos Oxfordista kun kädet kynsinauhat alko lohkeilla kesken reissun ja nyt on myönnettävä että yrteillä höystetty voide on perusvaseliinin ja Bepanthenin jälkeen parasta mitä käsilleni oon koskaan tehnyt! Ja se tuoksu, ihana! Tosin se meinaa sitä, että ylikäytän ainetta ja purkki on kerennyt vajumaan ihan kiitettävästi viimesen kuukauden aikana:D

9.5.2010

Wishes

Surffailin taas kerran Asoksen sivuilla ja tajusin, miltä haluan näyttää kesällä!

Photobucket

Vaikka mallin vartaloa tällä aikataululla ei ehkä ole saavutettavissa, niin aloitetaan vaikka shortseista:D J'adore! Paperbagpöksyt on ehkä jotain niin taydellistä siihen lookkiin missä näen itseni istumassa Ivanan toimistolla. Oxford -tyylisestä miesten kauluspaidasta puhuin jo Lontoossa ja kieltämättä tuo Topmanista haettu yksilö on vähän turhan kallis mutta ehkä Hennesin miesten puolelta löytyy jotain samantapaista?

Muuten niin citypoika-asu muuttuu taas naiselliseksi asusteilla. Dorothy Perkinsin clutchia tsekkailin jo aikoja sitten ja se tuntuu todella hyvälaatuiselta tekonahalta, vaikka muuten sitä välttelisinkin. Puukkarit on edelleen naurattavat Asoksen Howdyt, jotka alkaa vähitellen tuntumaan kesän must have -jutulta. Korallin oransseja huulia ja kynsiä taas korostaisi ihanasti baby blue coctailsormus.

Kunpa kukkarossa olisi just nyt ne ylimääräiset pari hunttia!

8.5.2010

morotkaka

14 -vuotias Suhkur rakastui ensimmäistä kertaa leivokseen sijoittaessaan kuukausirahojaan uimahallin kahvion porkkanakakkuun, koska luuli tuorejuustokuorrutuksen olevan oikeasti valkosuklaista. Kolmannella maistelukerralla tyttö pyysi myyjätädiltä reseptiä ja tekaisi ensimmäisen porkkanakakkunsa. Aikojen saatossa ja muuttojen myötä unelmien resepti hävisi, eikä täydellistä kakkua ole saatu aikaiseksi useista yrityksistä huolimatta.

Tänään onnistuttiin jo todella lähelle, netissä surffailun päätteeksi päädyin yhdistelemään kahta eri reseptiä ja jäin kaipaamaan ainoastaan pähkinäistä tuntumaa myös pohjassa. Onneksi kakku on huomenna varmasti vielä parempaa!

Photobucket

Pohja:
6 kananmunaa
6dl ruokokidesokeria (meillä reilu puolet korvattiin tavallisella kun ruskea sokeri loppui kesken, lopputulosesta tulee siis huomattavasti tummempi pelkällä ruokokidesokerilla)
6dl vehnäjauhoa
4tl leivinjauhetta
3tl vaniljasokeria
6tl kanelia
9dl porkkanaraastetta
300g voita

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet keskenään (tässä vaiheessa voi vaikka vaihtaa desi jauhoista pähkinärouheisiin tai kookoshiutaleisiin) ja nostele vaahdon sekaan vuorotellen porkkanaraasteen ja rasvan kanssa. 200°C ja 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ja tee kuorrute:

400g maustamatonta tuorejuustoa
1,5rkl voita
3-5dl tomusokeria
loraus sitruunamehua jos muistat:D

Vaahdota (!!) tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi, lisää tomusokeria vähän kerrallaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Valmis kuorrute on notkeaa muttei liian löysää. Kaada kuorrutus pohjan päälle ja ripottele pinnalle mantelirouhetta. Enjoy!

Viime viikkoinen muffinssi -katastrofi ja leipomiskiellon vannominen on nyt menneen talevn lumia kun jääkaapissa odottaa kinuskikakun pohja, omnom:D

7.5.2010

Times To Times

Yleensä osaa iloita kevään ja kesän vesisateista mutta tänään loppui huumori. Olin lenkkeilemässä hyvää vauhtia kutostien varrella ja eikös se sade yllätä vasta siinä vaiheessa kun mietin kotiin kääntymistä. Kolme varttia kylmässä tuulessa, litimärkänä ja ohiajaneen auton päälle heittämät vedet, gotta love Finland!

Eksyin katselemaan taas vaihteeksi Lontoo -kuvia ja itkemään kesän perään:D Ehkä se vielä joskus tänne pohjolaankin kerkeää?

Photobucket


Photobucket

Photobucket


Ja se yksi harvoista harmaista kuvistakin on jotenkin niin kiva.

Photobucket


Ehkä tää kaipuu takaisin maailmalle lähtee pois kunhan aurinko pilkistäisi harmauden takaa, eikä ärsyttäisi vesisateessa lenkkeily niin hirveästi:D
Related Posts with Thumbnails