29.5.2010

Movin in

Muuttoapu lähti jo aikoja sitten takaisin Kouvolaan ja Itä-Suomeen ja soluhuone on täytetty tavaralla. Matkalaukullinen kosmetiikkaa on vielä purkamatta, kaikista inhottavin homma, etenkin kun paikkaa kaikille purkeille ja purnukoille ei löydy!

Sitä en ymmärrä, miksi pakkasin mukaan digiboksin, kun en kuitenkaan tuonut tullessani telkkaria ja tietokoneen kajareista puuttuu se olennainen vahvistin, jota ilman kaiuttimista ei näytä olevan mitään hyötyä. Muuten mukana pitäisi olla sopivasti tavaraa, tosin Viikin Prismasta ei löytynyt kiireessä yhtään tiskiharjaa ja tulostimen johdot taisi jäädä työhuoneeseen. Nuo on kuitenkin pikamuuton pikkuvikoja, ihanaa taas asua omillaan, mennä minne huvittaa ja milloin huvittaa, lovin' it!

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

toinen ulkosuomalainen kirjoitti...

rakastan noita trendin kulmateksteja! yks syy miks maksan pari ylimaarasta euroa per numero, etta lehdet lahetetaan mulle italiaan:-D

Suhkur kirjoitti...

Jännä homma, kun mä tilasin Trendiä vuosi sitten birtteihin, eikä multa ikinä velotettu mitään ylimäärästä vaikka puhe oli 2€ per numero:D Mut noi tekstit on kyllä hauskoja!

Related Posts with Thumbnails