4.5.2010

News

Oon pihistellyt teiltä pientä yksityiskohtaa, joka liittyy aluillaan olevaan kesään. Muutto Helsinkiin on siis edessä heti kuun vaihteessa ja 1. päivä alkaa työt jossain ihan mahtavassa paikassa, guess where!


Asuntoa ei tosin ole vieläkään ja typerän ulkomailla opiskelun takia saattaa jäädä kesän opintotuetkin saamatta mutta kukapa välittäisi asunnottomuudesta ja persaukisuudesta kun saa viettää kesän unelmiensa työpaikassa!

IVANAhelsinki ja Paola Suhonen taitaa olla ihan alunperin syy siihen, miksi haluan työskennellä alalla. Tein yläasteella ensimmäisen tutkielmani muodista ja IVANAhelsingistä, luin kaikki lehtijutut huolella, iloitsin Topshopin yhteistyöstäja bongailin vaatteita tyylilehdistä. Viime vuoden aikana selvisi, että haluan nimenomaan tehdä töitä markkinoinnin ja jälleenmyynnin puolella, kolmen kuukauden harjottelu on nimenomaan noita hommia. Fiilis on edelleen ihan yhtä mahtava, kun kolmisen kuukautta sitten kun sain sähköpostia, että paikka on minun! Eli nyt kun kouluhommista ei vähään aikaan kuulu mitään, niin harkkapaikasta voi kuulu senkin edestä...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, onnea! Mistä sä sen paikan löysit? :-)

Sja kirjoitti...

Wau, onnea :) Mun kaveri oli kans siel harjottelussa, vissiin käyttävät paljon harjottelijoita.

Mut minkä takia sulta jäis tuet saamatta? :O

Suhkur kirjoitti...

Ano, kiitos:) Laitoin vaan sähköpostia ja kysyin oisko tarvetta, kieltämättä kävi tuuri koska ne käyttää tosi paljon harjottelijoita ja niille on tunkua..

Sja, Joo ne käyttää kuulemma tosi paljon harjottelijoita, toisaalta ihan hyvä vaan ni saapahan kokemusta eikä tuu seinä vastaan heti ekalla yrittämällä.. Opintotukia ei varmaan tipu, koska harkka ei kuulu meidän opetussuunnitelmaan, ihan palkattomaan duuniin nähden:D Ja kiitti:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei jee!

Ivana on mukava paikka, olen itsekin ollut siellä harjoittelussa. Menet ilmeisesti Pirjon assariksi?

Tsemppiä asunnon etsintään, se on Helsingissä aika turhauttavaa....

Suhkur kirjoitti...

Kämppä löytyki jo, kannatti vähän ärsyyntyä ku heti kilahti meiliä että nyt ois tarjolla:D Pointsit HOASlle!

Oi, olit sä markkinointipuolella vai suunnittelupuolella? Oon vissiin joo Pirjon assarina, samoja markkinoinnin hommia mitä se tekee ja myymälän puolella duunailua, oon niin intona:D

Related Posts with Thumbnails