27.5.2010

Blues imma head

Mahtava aika sairastaa jotain vatsataudin tapaista kun muutto Helsinkiin koittaa sunnuntaina, pakkaamista en ole edes aloittanut ja työt pitäisi saada jossain vaiheessa sellaiseen malliin, että voin lähteä rauhallisin mielin uusiin hommiin.

Onneksi päivän pelastaa lohtushoppailu! Asoksen kauan kaavailtu tilaus lähti vihdoin bittisfääriin kun tajusin että viimeinen henkilökohtainen alekoodi umpeutuu maanantaina. Ostoskoriin tipahti ihana workwear, puuvilla-silkkinen mekkonen (, johon eilinen nahkavyö käy btw upeasti!) ja aurinkolasit, joita tsekkailin sillä silmällä jo täysihintaisina, tällä kertaa kannatti odottaa; -70%! Samaan syssyin aloin hieromaan kauppoja eBayssa, tarkkailun alla on neljät kengät ja laukku, joista ainakin purkkarit ja ihanat kiilat on saatava, nudekorkkarit on vielä harkinnassa.. Onneksi alennuksien hyväksikäyttö ja eBay -shoppailu harvoin käy turhan raskaaksi kukkarolle mutta tällä menolla kesäkuussa syödään kaurapuuroa... Etenkin kun Dorothy Perkinsin tilaus houkuttelisi heti perään ihan mielettömästi!

Photobucket

Jostain syystä olen iskenyt silmäni taas kerran siniseen väriin! Sinällään tumman sininen ja petroli kävisi kivasti musta-nudeen vaatekaappiini mutta DP:n röyhelömekossa ja Vero Modan laskosmekossa kiinnostaa myös ihanat mallit. Viime syksynä ostettuun Vero Modan nudeen baby doll -mekkoon ja sen laatuun olen ollut järjettömän tyytyväinen ja se on kovasta käytöstä huolimatta erinomaisessa kunnossa, toinen samankaltainen mekko eri värissä ei tekisi yhtään pahaa!

Kiilakoroista ja korkokengistä ylipäätään olen kehittänyt jonkin sortin pakkomielteen. Lukioaikaan kävelin koulumatkat ja hengailin vielä päivän koulullakin korkkareissa virkein jaloin mutta sitten se jäi. Nykyään olen ajoittanut satunnaiset korkkaripäiväni juuri niihin lyhyisiin parin tunnin päiviin, nyt päätin että tuo riitti, opettelen taas kävelemään koroilla ja totuttelen myös pitempiin päiviin ja matkoihin korkeuksissa! Homma alkaisi parhaiten uusilla korkoilla, jotka on muuten jossain vaiheessa ostettava, koska jätin kaikki korkoni Skotlantiin (ihan vaan että voisin DinSkosta ostaa uusia;D). Kiiloilla homma muistuisi mieleen varmasti vähemmän kivuliaasti ja nopeammin kun peruskoroilla ja platform on tässä vaiheessa ihan ehdoton! Katellaan kuitenkin ekana, mitä eBay tuumaa ostoaikeistani, ennen DP:n tilausta!

6 kommenttia:

Sja kirjoitti...

Ää, mä oon niin huono kävelee koroissa, pitäis kyllä opetella :S meen varmaan naimisiin lenkkareissa ku en osaa olla päivää koroissa :D

Suhkur kirjoitti...

:DD Mä oikeesti päätin että nyt aletaan taas kävelemään koroilla, tai sit itketään ja kävellään, ihan sama:D Kertoo ehkä jotain, että tarviin tietyn määrän alkoholia ennenko unohdan sentit kantapään alla:D

brita kirjoitti...

vero modan laskosmekko on hurjan nätti ^^

mullakin on mennyt korkkareiden kans vähän niin, että välillä käytin koko ajan ja sitten supervähän ja nyt pitäisi kyllä taas ryhdistäytyä. korolliset kengät on vaan <3

Suhkur kirjoitti...

Toi on oikeesti niin kaunis, melkein vois huomenna pistäytyä Vero Modassa tuhlaamassa opintotukee ennakkoon;D

Ja mun korkkari tarina on niin samalainen! Ja kieltämättä helpottas elämää (lue: kenkäshoppailua;D) hirveesti jos vois vapaasti ostaa kenkiä tuijottamatta korkoa!

Sja kirjoitti...

millä muuten teet noi kollaasit? Photarilla?

Suhkur kirjoitti...

mun photari jäi edelliseen koneeseen niin oon vääntäny kaikki gimpillä:)

Related Posts with Thumbnails