12.5.2010

Arrival

Eilen kerkesin jo kirota, miten en taida omistaa ollenkaan (vähän liioiteltua?) sellasta sopivan kokosta laukkua, johon mahtuisi jättimäinen lompakko, vesipullo, puhelin, pikkuinen kamera ja muuta sälää ja vielä niin, että sinne saisi mahtumaan kauppareissun pikkuostoksetkin!

No biggie, muistin tänään ajomatkalla, että pääsen vihdoin ja viimein noutamaan eBaystä huudetun ihanuuden! Suhkur proudly presents:

Photobucket

Photobucket

Kuvat ei anna oikeutta mutta laukku on täydellisen kaupunkilaukun kokoinen, täynnä ihania yksityiskohtia ja jumalaisen pehmeää nahkaa!

Olin jo voittamassa samalta myyjältä toista laukkua, konjakin ruskeaa reppumaista kesälaukkua, mutta hävisin viime sekunneilla. Itseasiassa toiseen kertaan saman mallin kanssa, tulin lopulta siihen tulokseen, ettei meitä ehkä sittenkään ole tarkoitettu viettämään tulevaa kesää yhdessä. Ihanaa kun tyyli on kohtalosta kiinni;D

2 kommenttia:

Em kirjoitti...

Jos pitäisi valita vain yksi sana... Upea! :>

Kivaa että sait kuitenkin tuon! Jos olisi molemmat jäänyt saamatta olisi voinut harmittaa.

Suhkur kirjoitti...

Se on niin ihana, hiplailen pehmeää nahkaa ihan jatkuvasti:D Ja joo, tuo nahkalaukku oli se must have joka jäi harmittamaan ku en tayshintasena ostanu ja kaiken lisäks se reppu ois ollu tekonahkaa, we just weren't meant to be!

Related Posts with Thumbnails