17.5.2010

Trippin

Huomenna odottaa herätys jo ennen kuutta, junailu Helsinkiin ja työreissu Tallinnaan! Vaikka menenkin lahden toiselle puolelle työmerkeissä, niin eiköhän siellä kerkeä iltaisin pyörimään ihan vähän kaupoissakin;) Tsekkasin pikapikaa Bershkan ja Pull and Bearin nettisivut, molemmista löytyi ihania lookbook -kuvia, joten ensi viikon pieni shoppailureissu Lahteen ja Ginan hellevaaterekeille taitaa jäädä väliin...

Photobucket

Photobucket


Pull and Bearin kesän kuvat on fiilikseltään enemmän kun mahtavia, must have -vaatteita ei kuitenkaan niin hirveästi löytynyt mutta tuo mustavalkoisen kuvan huivi on löydyttävä! Ja alimmaisen kuva ruskeassa paitapuserossa on jotain kivan raikasta..? Ehkä musta vaatekaappi muuttaa värisilmääkin.

Photobucket

Bershkasta pitää ainakin sovittaa puukorkoja ja neulokseltaan kivannäköistä seilor -neuletta! Ihana hellehattu nappaisi enemmän kun mikään muu, valitan aina päänsärkyä liiassa auringonpaisteessa, niin kevyt mutta iso hattu tulisi oikeasti tarpeeseen. Viimeisen mallin hiukset taas on big love! Pitää varmaan joku ilta kokeilla, onko toispuoleisesta reuhkastani moiseen..

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails