13.5.2010

Portraits

Oon se tyttö, joka pienenä istui äidin vanha valokuvakansio sylissään ja ihaili kellastuneita ja värikyllästyneitä pyöreäreunaisia kuvia ja joka piti isän ruskeaa ylioppilaskuvaa mahtavana kuvana. Pari viikkoa sitten mummolakäynnillä bongasin mummon lapsuuskuvia ja tänään pyysin mukaan kansiollisen ja kasan irrallisia mustavalkoisia kuvia, joissa kaikissa on sitä kuuluisaa jotain!

Pitsireunaisia nykyisen postimerkin kokoisia kuvia ja suurempia kihlajaispotretteja, joista puolet päästä on jäänyt kuvan ulkopuolelle, reunasta rispaantuneita kuvia, valokuvaamossa teetettyjä rusettikaulaisia makkarajalkoja ja äitiä ja enoa vaahtosammuttimen kokoisena, piippua polttava ukki nuorena siloposkena ja mummo fiftaritakissa ukin moottoripyörän kyydissä.

Rakastan muutenkin mustavalkoisia ja vanhoja kuvia mutta näitä enemmän kun mitään muuta, koska näillä kuvilla on tarina, jonka tunnen.

Photobucket

Lupasin viedä kuvat takaisin vielä mummolaan mutta muutaman kaksoiskappaleen saan itselleni ja maailmalta palattua saan kuulemma loputkin kuvat itselleni;D Nyt alkuun meinasin kuitenkin skannata kuvat, tulostaa ja kehystää pieniä tulitikkuaskin kokoisia kuvia isompiin kehyksiin, ihana sisustusidea, jolla on henkilökohtaista merkitystä.

3 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Vanhat valokuvat on kyllä ihania, meilläkin on tuollaisia sukukuvia mummolassa. Ajattelin myöskin teettää niistä omat versiot.

En ole ehtinyt kommentoimaan tänne pitkään aikaan, ja siksi onnitteleminenkin on jäänyt - se työpestisi Suomessa kuulostaa mahtavalta. Onnea siitä! On varmaan kiva mennä joksikin aikaa Suomeen töihin, vaikka Brittilässäkin kuulostat viihtyvän. :-) Itsekin menisin, jos voisin, mutta nykyään olen liian sidottu yhteen työpaikkaan, kun on pakko.

brita kirjoitti...

joo, nuo on kyllä tosi söpöjä kuvia :) minäkin oon ihaillut meidän suvun vanhoja kuvia ja tuntuu melkein siltä, että ihmiset on paljon paremman näköisiä mustavalkokuvissa :D tiedä häntä olisko se joku valojuttu tai jotain.

Suhkur kirjoitti...

Bisquits, Noita on kyllä ihana katella ku on kuunnellu isovanhempien tarinat niitten kuvian takaa^^ Ja kiitos onnitteluista! Briteissä ois ollu tarjolla lyhyempiä harjotteluita vaikka miten paljon mut aattelin et otetaan nyt kerralla kaikki irti ku puolikkaaks kesäks ei varmaan töitä ois suomesta kuitenkaan irronnu ja mulla ei oo kesäks asuntoa skoteissakaan.. Mutta hyvä näin, oon tosi ilonen että sain tollasen paikan^^ Ja totta tuoki että nyt on vielä helppo lähteä ku ei oo tavallaan mitään vakituista elämässä:D

brita, Kattelin niitä kuvia ukista ja se näyttää oikeesti joltain siloposkiselta mallipojalta, ni oon ihan varma että siinä filmissä on ollu jotain joka tasottelee virheitä;D

Related Posts with Thumbnails