3.5.2010

Chic Look

Sähköpostissa polttelee vieläkin pari kuukautta sitten bongattu MSCHIC:in 30 euron kuponki ja pitkästä aikaa eksyin nettisivuille miettimään mihin ilmaisen rahan aion tuhlata. Sieltä löytyi vaikka mitä kivaa, enkä ihan osaa päättää pitäisikö pysytellä tuotteissa, joita ei ehkä muuten tulisi ostettua mutta ne kuuluvat perusmeikkipussiin vai törsäisikö hömppäjuttuihin, kausiväreihin ja kirkkaisiin sävyihin?

Photobucket

Peiteväri tulisi kohta tarpeeseen kun vanha Gosh alkaa vedellä viimeisiään, varjostusväriä taas ei tulisi ostettua tavallisesti, etenkään kun en varmasti edes osaisi käyttää sitä. Oranssihtava huulipuna olisi kiva kesäväri ja juuri sellainen tapaus, johon en yleensä sijoittaisi, ainakaan 15 euroa. Siveltimistä kunnollinen smudger tulee eniten tarpeeseen kun arkimeikkiin kuuluu banaanivarjostus tai ruskea smokey eye -meikki ja se taitaa olla ainoa kollaasin jutuista, joka tipahtaa heti ostoskoriin. Muita ajattelin käydä testailemassa Helsingin myymälässä ja pistää tilauksen menemään vasta sitten!

4 kommenttia:

brita kirjoitti...

okei, kommentoin näköjään taas :D nimittäin, onko tuo tarjous enää voimassa? olin jotenkin siinä uskossa, että tilauksia tuli niin paljon, että ne "huononsi" tarjousta, tyyliin että nyt se onkin -30% alea eikä -30e.

itse tilailin meikinpohjustusaineen ja kulmakarvageelin ja molemmat oli aika susia.

Suhkur kirjoitti...

Oli ihan pakko käydä ettimättä se meili, siinä luki että "tällä koodilla saat 30 euron edun tilauksestasi --- koodi on voimassa 31.12.2010 asti" Ett toivotaan parasta:D Voihan se olla että niille noita euroja annettiin eka ja sit ketkä oli mattimyöhäsiä ni sai 30% alekoodin..?

Jännä ku noista tuotteista puhutaan kaikkee, toiset tykkää kauheesti ja toiset haukkuu maan rakoon:D Sillä aatteelin että jos käyn testailemassa niitä paikanpäällä ni sais ees omasta mielestä hyviä tuotteita, tai sit laitan rahat siveltimiin ni ei jää harmittamaan..

Ja saa täällä kommentoida:D Meillä tuntuu olevan niin samanlainen maku ni kiva vaan "jutella":D

brita kirjoitti...

minusta jotenki tuntui että sen tarjouksen piti just alunperin olla koko vuoden, mutta niitä tilauksia tuli heti niin paljon, että sillä samalla koodilla saakin nyt vaan -30% mutta en mee vannomaan! en ole ennen testannut noita tuotteita, mutta nyt tuntuis että aika korkeat hinnat laatuun nähden :p

kommentoin nyt tähän vielä että onnea mahtavasta harkkapaikasta ni selviän nyt yhdellä kommentilla :D

Suhkur kirjoitti...

Voi itku! Pitää laittaa sinne meiliä ja kysästä asiasta! Kieltämättä aika huijaus -olo jos se on muuttunu matkan varrella euroista prosenteiks, no onneks oon valittamisen kuningatar:DD Ja kiitos:)

Related Posts with Thumbnails