15.3.2010

Ringlets

Taisin luvata, etten jauha Lontoon reissusta jatkuvasti mutta vaikka edellisestä keikasta ei ole viikkoakaan, niin seuraavan matkan ostoslistalle päätyi jo jotain.

Sain jostain päähäni, että säihkyvälle pääkallo -sormukselleni on löydettävä ystävä. Pikainen nettikauppojen läpikäynti ei tuottanut kauhean hyvää tulosta ja eBay on vielä tsekkaamatta mutta jotain kivaa löytyi niin budjettin sisältä kun täysin sen ulkopuoleltakin.

Photobucket


Topshopissa oli vielä joku aika sitten sitten pöllöllä varustettuja jättisormuksia, jotka kieltämättä oli paljon suloisempia kun tuo papukaija. Asoksen pöllö taas istuis budjettiin paremmin kun hyvin mutta, siinä ei ole sitä jotain ja Westwoodin nivelsormus ylittää budjetin moninkertaisesti.

Huhtikuun reissulla on kuitenkin pyörähdettävä Hirst Antiques (59 Pembridge Road, Notting Hill London W11 3HN -- Notting Hill Gate metroasemalta pohjoiseen) putiikissa ja vähän epäilen, että sieltä lähtee jotain aivan ihanaa mukaan, etenkin kun viikko sitten jätin kauppaan jotain aivan mahtavaa! Hirst on tunnettu tekemistään editorialeista mm. Wonderlandille ja Voguelle, putiikki itsessään on täynnä koruja, jotka oikeasti kimaltelevat kilpaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä hinnoissa toi Hirst korukauppa pyörii, onko ne aitoja koruja vai pelkkää rihkamaa?

Suhkur kirjoitti...

Korut on aitoa designer vintagea eli hintaluokkakin pyörii vähän korkeammalla mutta korviksia sai ainakin jo kolmellakympillä ja pari huikeaa ysl -sormusta oli ikkunassa kuudellakympillä:)

Related Posts with Thumbnails