31.3.2010

Minority

Suursiivous ja jokaikisen tavaran ja paperin läpikäyminen aiheuttaa mahtavia oivalluksia!

Vaatekaapissani on tietty määrä vaatteita, joita käytän jatkuvasti. Ne sopivat toisiinsa täydellisesti ja voin haalia kaapista pari vaatetta, vaikka silmät kiinni, tietäen että näytän niissä inhimilliseltä. Rakastan näitä vaatteita niin paljon, että kulutan ne oikeasti puhki.

Photobucket

Vaatekaapista tosin puuttuu muutama asia, joita aion metsästää Lontoosta kissojen ja koirien kanssa. Siellä ei ole yhtään muhkeahelmaista ja yksiväristä mustaa hametta. Eikä mustaa lyhyttä ja istuvaa neuletakkia. Eikä Suomen kevääseen soveltuvaa mustaa tai hiekan väristä takkia, mielellään parka-mallia, että alle saisi kerrostettua muutaman paksumman neuletakin kun yllärikylmä yllättää siellä jokatapauksessa.

Photobucket

Oven takaa pieneltä roinavuoreltani löytyi seitsemän paria kenkiä, joita en ole tämän lukuvuoden aikana käyttänyt kertaakaan, onneksi kämppiksen jalka on samaa kokoa ja minun hylkäämät parit kelpasi Fifille hyvin. Samasta paikasta löytyi myös iso laukku, joka oli täynnä laukkuja. En ole käyttänyt laukkuja kertaakaan kohta vuoteen. Miten voi olla, että ihminen, jolla on pienessä huoneessaan yli 25 (herranjumala!) laukkua ja 14 paria kenkiä, käyttää silti melkein päivittäin maihareitaan ja samaa vetoketjullista miesten laukkuaan?

Taitaa olla taas aika punnita omia shoppailutapojaan.. Luojalle kiitos koulu on opettanut jotain ja jätän huonolaatuisimmat releet kaupan hyllyille, Anna voit varautua ärsyttävään marinaan Primarkissa;)

Kuvitus Miu Miun tämän kevään mainoksista, lähde, ihania.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails