26.3.2010

art exhibition

Viikon mittainen työrupeama konkretisoitui tänään ensimmäisen ryhmätyön presentaatioon, joten jatketaan vieläkin koulujutuilla! Jään kyllä kesälomalle ensi keskiviikkona ja palailen Suomeen reilun kahden viikon päästä, joten kouluprojekteja ei välttämättä ensi viikon jälkeen kauheesti näy..

Grafiikan ja kuvituksen viimeisenä ryhmäproggiksena tuli toteuttaa markkinointisuunnitelma ja mielellään tietysti toteuttaa suunnitelma visuaalisesti näyttävästi. Kaikki kurssin tehtävät liittyvät siis annettuihin henkilöihin, meille sattui 18 vuotias Anna New Yorkista, joka opiskelee valokuvausta ja laulaa punk -bändissä. Ryhmän kesken päätettiin järjestää pieni taidenäyttelyn ja mainostaa samalla Annan bändiä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ständi oli ainakin koko porukan omaperäisin ja pakko myöntää että oltiin järjettömän ylpeitä omasta kädenjäljestä :D

Kiinnostaako nämä kouluprojektit muuten ketään vai pysytäänkö suosiolla suoranaisesti tyylin parissa?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaa! Opiskelu siellä näyttää niin paljon mielenkiintosemmalta kun pelkkä tenttiminen! Miten sä päädyit sinne opiskelemaan?

Suhkur kirjoitti...

Kiva kuulla:) Skotlantiin päädyin ihan sattumalta, tai no koulut löysin Studia-messujen kautta ja puolileikillään laitoin hakemukset ja pääsin yllättäen sisään, vähän epäilen että koko homma oli ment to be:D

rrrous kirjoitti...

Kiinnostaa ja melkosen paljon vielä :)

Suhkur kirjoitti...

Tosi kiva kuulla! :)

Punatulkku kirjoitti...

Hei!
Olen viisikymppinen nainen Joensuusta ja olen seuraillut blogiasi (tätä ja edellistä) jo pitemmän aikaa. Seurailen tämän alueen kirjoittajien blogeja, olivatpa kirjoittajat sitten minkä ikäisiä tahansa. Minua ikuisena opiskelijana kiinnostaa valtavasti opiskelusi ja niiden sisältö. Haluaisin kuulla ja nähdä enemmänkin opinnoistasi ja niihin liittyvistä projekteista. Nostan sinulle hattua, että läksit opiskelemaan ulkomaille :))
Kivaa kevään (ja opiskelujen) jatkoa sinulle!

Suhkur kirjoitti...

Moi! Aina on yhtä kiva kuulla, kun blogia lukee joku "paikallinen", suurin osa kommentoijista kun tuntuu olevan pääkaupunkiseudulta:D Ja kiva, että joku on kiinnostunut näistä opiskelujutuista, harmi vaan etten tykkää kirjoittaa keskeneräisistä jutuista, niin nää postaukset keskittyy aina lukukausien loppuun, pitää varmaan yrittää päästä tavoistaan eroon.. Kiitos hatunnostosta, tänne lähtö oli kyllä ehdottomasti elämäni rohkein ja samalla paras päätös! :) Aurinkoista kevättä Joensuuhun!

Related Posts with Thumbnails