12.3.2010

Baby, I miss you already

Lontoo oli ihana, as usual.

Opintotuki paloi ihan kevyesti parissa päivässä, vaikka matkalaukku ei painakaan paljoa enempää kun lähtiessä. Join elämäni parhaan viinilasillisen ja söin järjettömän hyvää kanaa ja juustokakkua, nauroin katketakseni ja unohdin kameran laukkuun ihan liian usein. Neljän päivän pikareissu kaiken kiireen keskellä tuli tarpeeseen, vaikka univelkaa kertyikin ihan liikaa, sähköpostia ja facebookia, saati blogilistaa en uskalla vielä edes aukaista kun pitäisi aloittaa koulutyöt. Vähäiset ostokset ja paremmat kuvat siinä vaiheessa kun saan laukun purettua, paremmat kuvat kavereilta käsiini ja omaan kameraan ostettua uudet patterit!

Photobucket
Matkaseura oli mahtava, vaikka toinen tytöistä ei Lontoosta erityisemmin pitänytkään.

Photobucket

Photobucket
Viime kertainen pettymys, Tower Bridge, oli ehdottomasti käymisen arvoinen paikka pimeällä, Lontoon näytti muutenkin parhaat puolensa yömyöhään, jos sitä jäätävää viimaa ei lasketa mukaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Ihana blogi sulla! Mä oon kans lähdössä Lontooseen kuukauden päästä ni ois kiva saada esim jotain vinkkejä missä kannattaa käydä, shoppailla ja muita vinkkejä sellasille jotka ei oo koskaan siellä käyny. Miten todellinen turisti selviää metrokartan kanssa ja muuta vastaavaa, oisin tosi kiitollinen:)

Suhkur kirjoitti...

Voi kiitos! Joo eiköhän jotain selkeempää lontoo -guidea oo tulossa:)

Related Posts with Thumbnails