28.3.2010

Life without is not an option

Ihana GA.MA -merkkinen suoristusrautani vetelee ilmeisesti viimeisiään, virtakytkin toimii millon toimii, useimmiten vielä kuitenkin ihan moitteettomasti mutta uuden raudan hankkiminen taitaa olla esissä ennemmin tai myöhemmin.

Photobucket

GA.MA:n rautoihin luotan täydellisesti, edellinen rauta on ollut kovassa käytössä viimeiset neljä vuotta ja sitä ennen vielä äidin satunnaisessa käytössä pari vuotta aiemmin. Kampaamosta ostettu täyskeraaminen ioni-rauta sopii hyväkuntoiselle taipuisalle tukalle paremmin kun hyvin! 950 CP1 versio (£49,99) on tismalleen sama kun nykyinen rautani, kuumenee yksinkertaisella virtakytkimellä kymmenessä sekunnissa ja sopii laineitten tekemiseen. Pronssin värinen 2CP1 -malli taas on hitusen modernimpi versio lämpötilansäätimellä ja maksaa kolmisenkymppiä enemmän kun simppelimpi rauta. GHD:sta taas olen haaveillut ties kuinka kauan ja IV Styler sopisi vähän tiukemmankin kiharan tekoon mutta en ole ihan varma raaskinko laittaa satasta muotoilurautaan, kun varmasti omalle hiukselle sopivan saisi puoleen hintaan... Onko markkinoilla vielä muita kampaamolaatuisia rautoja, joiden hintaluokka pyörii euroissa kuudenkympin ja 120 välillä?

2 kommenttia:

jenniina kirjoitti...

mulla on ghdn mini styler ja lyhyeen hiukseen se on kyllä paras laite mitä oon ikinä kokeillu! maksanu ittensä takas monta kertaa ku bad hair dayt on kadonnu!

Suhkur kirjoitti...

Kaikki tosiaan kehuu ghd:tä ja tiedän et se oikeesti on hyvä, mutta sit toisaalta tuo gama on kestänyt niin kauan käytössä ja sekin on niin hyvä:D

Related Posts with Thumbnails