2.3.2010

Make my day go up

Kaikki lähti joululahjaksi saadusta kosmetologi -lahjakortista. Tammikuun alkuun varattu käynti osoitti, että kaikki kasvojenpuhdistusaineet ja meikit olivat "vääriä" ihotyypilleni. Meikkivoiteesta ja kasvorasvasta löytyi pintakuivalle mutta epäpuhtauksiin taipuvalle iholle huonoja mineraaliöljyjä, puhdistusaineet kosmetologi totesi liian vahvoiksi ja irto- ja kivipuuterit hän kehotti jättämään kokonaan käytöstä pois. Peilikaapin hylly ja meikkipussi meni siis ihan uusiksi.

Photobucket

Vaihdoin ihanan MACin meikkivoiteeni i.d. Bare Minerals aloittelijan pakettiin, josta vakituiseen käyttöön päätyi vaaleampi meikkivoidesävy, irtopuuteria vastaava Mineral Veil ja siveltimet, tummemman sävyn ja "aurinkopuuterin" möin kämppikselle. Vaikka aiemmin olin äärettömän tyytyväinen MACin Selectiin, niin pakko myöntää, että mineraalimeikit vei mennessään! Lopputulos on luonnollinen mutta riittävän peittävä, eikä pahinkaan tunari saa sudittua kasvoilleen jäätäviä rajoja. Vielä kun saisi vaihdettua Goshin peitevoiteen BM:n vastaavaan...

Photobucket

Arkikäytöstä löytyy pohjatuotteiden lisäksi Make Up Storen poskipuna, joka näyttää ihan liian punaiselta rasiassaan mutta hillitysti naamaan sudittuna näyttää kivasti omenaposkiselta! Sensain 38* ja Lumenen kulmageeli kuuluvat meikkipussin vakkareihin ja ainakaan ripsiväri ei sieltä ole lähdössä yhtään mihinkään! En ole edes halukas kokeilemaan mitään uutta, koska merkin uudistumisen myötä perus-38 laajensi valikoimaansa pidentäviin ja tuuhentaviin maskaroihin, oma lemppari on tynkäripsiä pidentävä väri. MACin eri harmaansävyisiä kajaleja pussista löytyy viisi, levittyy helposti, kestää hyvin ja lähtee pesussa pois ilman erityisiä aineita, harmaa siksi, koska musta on liian kova päivä käyttöön:D

Photobucket

Arkikäytöstä löytyy silloin tällöin myös Goshin ruskea kvartetti, joka on palvellut hyvin, mutta kaipaisin vähän pienempää rasiaa. Juhlimaan lähtiessä maalaan silmät yleensä matta- tai glitteröidyllä mustalla, jotka on löytynyt vuosi sitten MACin putiikista, melkein voisi ostaa arkimeikin paletitkin MACiltä, sen verran tyytyväinen olen ollut. Huulista löytyy perus vaseliinin lisäksi joko Diorin huulikiiltopuikkoa tai Barry M:n punaista huulipunaa.

Siinä tärkeimmät, meikkipussista löytyy vielä kaikkea vähemmän käytössä olevaa krääsää ja useampi epäonnistunut luomiväriostos, joita on käytetty kerran ja hylätty sen siliän tien.

2 kommenttia:

emilia kirjoitti...

Miten paljon oot maksanu noista mineraalimeikeistä ja mistä ostit ne? Mut olis tarkotus vaihtaa joko tohon bareen tai siihen loloon mut jotenki noi baret vaikuttaa vähän luotettavimmilta.. Muutenki kaipaisin vinkkejä noiten käyttöön!

Suhkur kirjoitti...

Tilasin vaaleimman Starter's Kit:in Lookfantastic.comista neljälläkympillä, tosi edullinen siihen nähden että pelkästään yksi sivellin maksaa helposti melkein pari kymppiä. Mutta jos tiedät minkä sävyn tarviat, niin tilaa meikkivoiteet eBaysta! Just huusin itelleni uuden (ilmeisesti vielä sen ihkauuden matte-version) meikkivoiteen kympillä, kun halvimmillaan sen saa nettikaupoista parillakympillä.. Lily(?) Lolosta mulla ei oo mitään tietoa mutta Bare Mineralsiin uskallan luottaa kun oon jokapaikasta kuullut ja lukenut että ne käyttää oikeesti mineraaleja:)

Related Posts with Thumbnails