14.5.2011

Tilannepäivitys

Photobucket

Pakkaaminen on edistynyt niin hyvin, että jäljellä on pienten tilpehöörien lajittelu ja laukkuun/roskikseen heittäminen ja loppusiivous huomenna ennen kuin lähden Edinburghiin yökyläilemään. Inventaari on siis loppusuoralla ja tuloksena kaksi Ikea -kassillista vaatteita ja kenkiä suoraan hyväntekeväisyyteen, puolitoista roskiksellista paperia, pahvia ja muuta sälää, neljä isoa pahvilaatikkoa lähtee tiistaina muuttofirman mukana Suomeen ja torstaina lentokentälle raahataan iso matkalaukullinen kenkiä, toinen laukku vaatteita ja pienet käsimatkatavarat.

Jos jotain positiivista paatuneen pakkausvihaajan on löydettävä niin ainakin kesän muutot luulisi onnistuvan helposti ja nopeasti kun laatikoiden sisällöt on kirjattu tarkasti Wordiin, eikä Suomeen lähde mitään käyttökelvotonta tai turhaa.

PS: Kuullaan varmaan vasta kun olen takaisin Suomessa, viimeiset päivät menee niin tiiviisti kavereiden kanssa hengaillessa, että tuskin kerkeän koneelle muuten kuin huomisiltana streamaamaan vähän jääkiekkoa..

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails