10.5.2011

hamster

Olen pakannut viimeiset pari päivää aika intohimoisesti, lauantai-sunnuntai välisenä yönä viikkasin ja silittelin ihania, rikkinäisiä tai muuten vaan käyttämättömiä (löytyi muuten yllättävän pieni pino!) vaatteitani tuonne puoli neljään asti aamulla, että mikä jetlag.. No, ihanien mutta käyttämättömien vaatteiden perään itkemisen ohella olen kokenut muitakin iloisia jälleennäkemisiä kuin eiliset aurinkolasit.

Jokainen minut yhtään tunteva tietää intohimoni laukkuja kohtaan, lukioaikaan kiertelin kirppiksiä ja kartutin varastoja vintage -nahkalaukuilla ja söpöillä clutcheilla, joita ei tullut koskaan käytettyä. Kun olen siirtynyt vaateostoksissani harkittuun kuluttamiseen, niin sama on käynyt myös laukkuhyllyllä. En muista milloin olisin viimeksi ostanut tekonahkaa ja muutenkin olen viimein ymmärtänyt vähemmän on enemmän -mantran sisällön. Ehkä samasta syystä muutama laukku on jäänyt vähemmälle käytölle kun ylikulutan lemppareitani.

Photobucket

Laatikosta löytyi kuitenkin viime kesänä eBaystä huudettu Topshopin nahkalaukku, josta unelmoin pitkän tovin. Kassi jäi vähän unholaan, koska se on äärimmäisen epäkäytännöllinen koululaukuksi, kaiken maailman A4 paperit ei tunnu siihen taitettuinakaan mahtuvan mitenkään päin rypistymättä. Kesällä käytin laukkua kuitenkin paljon töissä mutta taisin ärsyyntyä aika usein lyhyistä kahvoista, etenkin kun olen tottunut vetämään laukkujen hihnat olan yli.

Nyt kun muuton yhteydessä tulee punnittua jokainen vähälle käytölle jäänyt tavara tarkkaan niin tuli mietittyä pitkään, että lähteekö laukku kirppiskasaan vai annanko sille vielä toisen mahdollisuuden. Lopulta päätin että teetätän kotiin päästyä suutarilla laukkuun pidemmän hihnan tai parhaimmassa tapauksessa tuunaan sellaisen itse kunhan pääsen paremmille apajille Itä-Suomeen. Uskottelen itselleni, että todella teen asian eteen jotain ja etenkin kun roskiin lentäneen rikkinäiset vaatteet -vuoren koko oli aika kauhistuttava niin pitihän sitä jotain vähemmälle käytöllekin jäänyttä säästää! Ja toisekseen, muistan miten huutoineni tappelin tuon laukun eteen, niin ihan pienestä sitä ei voi heittää takaisin muiden syötäväksi. Mutta onko kukaan teettänyt tuollaista hommaa suutarilla ja saako sen hihnan oikeasti näyttämään siltä, että se kuului siihen jo alunperinkin?

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails