2.5.2011

return

Photobucket

Pitkästä aikaa taas asukuvaa! Valittelin jo viime kesänä, miten kuumuus tappaa pukeutumistani ja Losissa siihen oli yhdistettynä vielä erittäin pieni varasto vaatteita. Käytin siis samoja hellevaatteita läpi kuukauden, muutamaa kenkäparia ja samaa läppärilaukkua, kuvattavaa ei siis pahemmin ollut. Mutta heti tänään kun kotiinpaluun (♥!) takia käytiin ruokakaupassa ja valkkaamassa minulle uudet parit rillejä niin nakitin kämppiksen ottamaan päivän asukuvat kun sain vetää päälleni vaatekaapin ehdottomia kruunuja IVANAn viitasta Korsin uuteen laukkuun. Voi miten rakastankaan aarteitani ja paluuta omaan sänkyyn!

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

jee kiva asu ^^ esittele sitten kans uudet rillit. kuumuus on kyllä ihan buu vaatteiden kannalta. oon niin neuletakkiriippuvainen että alkaa ahdistaa kun tulee liian kuuma heittää mitään paidan päälle :v

Suhkur kirjoitti...

Niin totta! Ihan jo pelottaa jos kesästä tulee samanlainen ku viime vuonnaki ku kesä oli oikee vaatekatastrofi:D No pitää nyt nauttia tällasista keleistä ku päälle voi laittaa melkein mitä vaan^^ Ja rillit tulee tänne asap kunhan vaan saan ne lauantaina käsiini:)

Related Posts with Thumbnails