7.5.2011

in the jungle

Photobucket

Photobucket

Siinä ne nyt on rillit no. 1, diggaan! Kieltämättä maanantaina vähän epäilytti kun käveltiin kotia kohti, että oliko nyt sittenki liian jotain mutta tänään laseja hakiessa mustat pokat näytti taas hyviltä ja istuvat päähän niin mukavasti! Toinen pari on huomattavasti neutraalimpi ja hillitympi mutta sitähän lähdin laseiltani hakemaankin, vaihtelua. Tai no, tarkoitus oli kyllä päästä päänsäryistä taas eroon..

Asu taas oli aivan liian lämmin keliin verrattuna, ohuella paidalla ja ballerinoilla olisi pärjännyt vallan mainiosti, lämmin etelätuuli näyttää ikkunasta katsottuna kuitenkin ikävältä ja kylmältä. No, lesson learned, seuraavan kerran käyn varmistamassa sään ulkona!

6 kommenttia:

elise kirjoitti...

makin tykkaan, niin laseista ku koko asusta! ihan mahtava kokonaisuus :)

Suhkur kirjoitti...

Kiitos:)

brita kirjoitti...

kivat on lasit :) kans tuo harmaa roikkuva paita-asia.

Suhkur kirjoitti...

Kiitos:) Harmittaa kieltämättä ihan vietävästi etten ostanut toista samanlaista neuletta eri värissä kun on ehdottomasti ollu yks käytetyimmistä vaatteista talven aikana ja laatuki on ollu hintaansa nähden kohillaan!

brita kirjoitti...

joo aika harmi D: tuplakappaleet kannattaa aina kivoissa vaatteissa :)

Suhkur kirjoitti...

Todellaki! Tosin kattelin tuossa just yhen lempparimekon kakkosversiota mut eihän se vaalee näytä yhtään niin kivalta kun musta:D

Related Posts with Thumbnails