20.5.2011

home again

Takaisin kotona^^ Lentoa edelsi reilun kahden tunnin yöunet, romahdus turvatarkastusjonossa ja epätoivoinen kyynelten pyyhkiminen koneeseen juostessa. Suomeen tultua olen kerennyt jo juoksemaan kaupungissa ostelemassa kosmetiikkaa, puhumaan ihan hirveästi puhelimessa ja hymyilemään naurettavan leveällä hymyllä aina kun kuulen ystävieni äänen puhelimessa, tekemään päivän verran töitä, varailemaan Tallinnan reissun laivat ja hotellin ja hakemaan postilaatikosta uuden kalenterin viikon päästä maanantaina alkavaa ensimmäistä työpäivää varten!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Fiilis on ihan loistava, vaikka normaaliin tapaan vähän ikävöinkin jo takaisin Skotlantiin ja kieltämättä tulevista päivistä tulee aika kiireisiä kun reissaan ensin Helsinkiin tapaamaan kavereita, sieltä suoraan Tallinaan, takaisin Kouvolaan ja varmaan puolessa välissä viikkoa vielä Itä-Suomeenkin ennen kuin muutan Helsinkiin toivottavasti jo viikonloppuna..

Kiireiltäni kuitenkin täytän innoissani uutta kalenteria, jonka jouduin tilaamaan Etsystä, söpöä käsintehtyä printtikalenteria siivitti vielä käsinkirjoitettu viesti itse suunnittelijalta. Miten iloiseksi tuollaiset pikkujutut tekevätkään!

7 kommenttia:

brita kirjoitti...

tervetuloa takas suomeen :)

Suhkur kirjoitti...

Kiitos!^^ Vaikka ei tätä kauheen kauaa taas kerralla kestäny ku huomenna jo lähtö Tallinnaan:D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, täällä yksi blogisi anonyymilukija :)

Tuossa muuttopäivityksessä sanoit, että laitoit laatikkoja muuttofirman kautta Suomeen. Saanko udella, minkä firman kautta ja tuliko se kuinka kalliiksi? Mulla on edessä tässä kahden viikon sisällä myöskin muutto Edinburghista Suomeen ja tuo tavaramäärä ei taida mahtua laukkuihin millään.

Terveisiä Skotlannin puolelta!

Suhkur kirjoitti...

Moi! Joo laitoin neljä ikean pahvilaatikollista tulemaan sellasen firman kautta kun MoveCorp (Free phone: 08000 556 331
Outside UK: +44 1543 483 600
Email: becky@movecorp.co.uk
www.movecorp.co.uk), tos on noita tietoja, toi Becky hoiti mun muuton ja on tosi avulias eli soita tai meilaa sille:) Ja ota niihin yhteyttä asap koska mä hoidin oman muuttoni jo muutama kuukausi sitten ja ne sillon puhu jotain, että kannattaa varata ajoissa että on aikaa tms mut vähä epäilen et se oli vaan myyntipuhetta:D Mut jos toi ei onnaa ni sit ota yhteyttä suoraan DPD delivery firmaan, ne tuli hakemaan mun boksit eli varmaan hoitaavat noita myös suoraan jos sulla ei oo hirveesti tavaraa.. Mut noi on ehdottomasti kilo/tilavuus määrältään halvimmat vaihtoehdot mitä löysin.. Lykkyy muuttoon, ei kieltämättä käy kateeks etenki ku vihaan pakkaamista:D Minkä takia oot ollu Edinissä, opiskelemassa vai töissä tms?

Suhkur kirjoitti...

Ja ps, terkkui takas, alkaa olla jo vähän ikävä Edinin huudeja!

Anonyymi kirjoitti...

Moi, ja kiitos. Soittelin tuon Beckyn kanssa ja olis tosiaan ollut suhteellisen edullinen, mut sit onnistuin toisen kaverin vinkistä löytämään vielä sopivamman vaihtoehdon. Eli lopulta tavarat menevät parcel2go.comin kautta, kun olin kuitenkin vain vuoden, eli tavaraa ei oo kertynyt samassa määrin kuin sulla varmaan oli. Aika paljon saan myös myytyä/lahjoitettua kavereille romujani :)

Opiskelun merkeissä täällä tämä vuosi tosiaan vierähti, ja sen aikana rakastuin tähän kaupunkiin täysin, mutta eipä ollut täkäläinen yliopisto mun juttu lopulta. Noh, onneks Ryani lentää halvalla.

Täällä ollu nyt viimeisen viikon niin ikävät kelit, että hyvän aikaan lähdit Suomeen, kun vältit ne :)

Suhkur kirjoitti...

Hyvä että selvis ja sait kamat lähtemään Suomeen:)

Edinburgh todellaki on yks kauneimmista kaupungeista missä oon koskaan käyny! Ja joka ikinen kerta se jaksaa yllättää jollain ihanalla yksityiskohdalla (viimesimpänä John Lewisin kahvila, josta näki kattojen ylle, kirosin jo että miks täällä ei oo aiemmin käyty:D) Mut kivoja viimesiä päiviä skoteissa, toivottavasti se tuuliki jo pikkuhiljaa hellittää!:)

Related Posts with Thumbnails