29.7.2010

Jäätelökesä

Kerroinko jo, että rakastan harkkapaikkaani? Koskaan aiemmin en ole tainnut herätä vapaaehtoisesti kuudelta aamulla ja ollut jo heti seitsemän jälkeen työpaikalla pakkaamassa vaatteita yhden lempiyhtyeeni artistille, naputtelemassa reilua 200 sähköpostia ja leikkaamassa värikarttoihin 2*2cm pieniä paloja. Olen tehnyt koko viikon ylipitkiä työpäiviä ja vaikka vähän väsyttääkin, niin intoilen silti töistä ihan jatkuvasti!

Photobucket

Photobucket

Työn ohella intoilen myös maanantaina mukaan lähteneestä mekosta, joka muistuttaa minttu- ja mansikkajäätelöstä. Harkkapaikka on tainnut aivopestä värien ja kuosien käytön suhteen mutta eihän näin söpöä heppamekkoa voi jättää kaapin pohjalle, saati mallikappalerekkiin!

24.7.2010

who gives a shit

Helle teki tehtävänsä ja hävitti asukuvat tästä blogista. Kun lämpötila hipoo epäinhimillisiä lukemia, mielenkiinto pukeutumiseen tippuu hetkissä ja vedän päälleni Ginan aleista ostettuja rytkyjä, jotka oli alunperin tarkoitettu lähinnä kotimekoiksi.

Toinen syy oman lärvin esittelemiseen tai lähinnä sen esittelemättä jättämiseen löytyy ylikasvaneesta kuontalostani. Hiukset on pysyneet ponnarilla juhannuksesta lähtien lähinnä käytännön syistä, paksu tukka vaan on niin järkyttävän kuuma, enkä ole jaksanut aamuisin viettää hiuksien kanssa aikaa suoristaen niitä seitsemään otteeseen joka ikinen päivä. Tosin päätin, etten varaa kampaaja-aikaa ennen kun nuo helteet on tältä kesältä ohitse, ettei tarvitse valittaa tukahduttavan kuumasta pehkosta..

Tämä siis tarkoitti sitä, että kun aurinko ei aamulla porottanutkaan taivaalta niin oli jopa kivaa käydä vaatekaapin kimppuun. Lyhyt työpäivä kaupalla meni näissä vermeissä ja IVANAn neuletakissa, jonka kyllä heitin niskaan vasta lähtiessä.

Photobucket

Photobucket

Uskaltauduin aamulla jopa heittämään korot jalkoihini, vaikka mietinkin nahkaisia herrainkenkiä. Ihan hyvä päätös, tästä se totutteleminen lähtee, tosin keskustan mukulakivet ei kyllä ole se paras idea korkeiden korkojen kanssa..

21.7.2010

oho

Blogilomaa oli tarkoitus jatkaa vielä työputken päättymiseen asti mutta tein tänään sellaisen löydön, etten malttanut pysyä pois koneelta!

Olen jossain vaiheessa saattanut täälläkin mainita, että haluaisin opetella taas käyttämään korkokenkiä. Osaan kyllä kävellä suhteellisen helposti kymmenenkin sentin koroilla, nykyään jopa tuntuu, että tuo kymmenen senttiä on täydellinen koron mitta. Ongelma löytyy siitä, että olen totuttanut jalkani mataliin kenkiin ja päivä korkeuksissa kuulostaakin kamalalta. Ajattelin fiksusti, että kiilakoroilla ja platformeilla on varmasti helpoin totuttaa päkiä taas korkoihin mutta sopivia kenkiä ei tuntunut löytyvän mistään. Tämänpäiväinen pyörähdys DinSko'on muutti mieleni. Löysin kengät, jotka paitsi tuntuvat sukalta jalassa mutta nostavat minut tuonne 185 sentin korkeuteen. Mission accomplished!

Photobucket

Photobucket

Ne on täydelliset, nilkkamittainen varsi, luistinnauhoitus, vetoketjua, möhkäleinen kiilakorko ja avonainen kärki. Ne aiemmin kuolaamani Vagabondin kiilatkin näyttävät näiden rinnalla niin pliisuilta!

14.7.2010

the one and only

Photobucket

Täydelliset luomivärit arkimeikkiin on ollut hakusessa jo vuosia. Jos värit on paletissa kohdallaan, niin luomivärit karkaavat luomivakoon päivän aikana tai hyvälaatuisista napeista ei löydy tarpeeksi luonnollista tai helppoa sävyä päivittäiseen käyttöön. Kalliisiin merkkeihin en ole halunnut luomiväreissä panostaa, etenkään kun se hinta ei aina takaa laatua mutta toisaalta niin moni markettimerkki on tuottanut pettymyksen, että ehkä oli aikakin panostaa vähän normaalia enemmän, arkimeikki kun on oikeasti käytössä melkein päivittäin.

Photobucket

Viimeisimmällä Lontoon reissulla kipaisin viimeisten minuuttien aikana Gatwickin Duty Free:hen ja siellä suoraan MACin tiskille. Selailtiin hetki myyjän kanssa värinappeja ja päädyin valkkaamaan kaksi satiininhohtoista luomiväriä. Täysin matta ei jostain syystä tullut kuuloonkaan ja liika shimmer&glitter ei kuulu minun päivämeikkiin. Vaalea Shroom on täydellinen sävy, jolla saa vähäsen korostettua kulmaluuta ja pohjustan sillä bilesilmätkin. Tummemmalla sävyllä, Cork, taas jopa tällainen aloittelija saa luotua jonkin sortin banaanivarjostukset ja lisäämällä pigmenttiä sävystä saa reilusti tummemman, ettei kolmatta sävyä välttämättä edes tarvitse, tosin vähän ajattelin ostaa jossain vaiheessa pronssisemman ja intensiivisemmän sävyn samaan sarjaan.

Photobucket

Täydellisten sävyjen lisäksi MACin luomivärien laatu on jotain parasta! Meikki pysyy koskemattoman näköisenä pitkän päivän ja aina kotiin tullessa jaksan ihmetellä, miten vastameikatuilta silmät näyttääkään!

Blogi jää nyt ennaltamäärittelemättömäksi ajaksi tauolle, lähden huomenna töiden jälkeen Itään, palailen kyllä jo sunnuntaina mutta voi olla että helle ja semi-kiire pitää poissa läppärin ääreltä pitempäänkin.. We'll see!

13.7.2010

dagens

Naapurista haettua vihersalaattia currykanalla, fetajuustolla, porkkanaleivällä ja maailman parhaalla italialaisella salaatinkastikkeella. Nautittuna suoraan pöytälaatikosta, luonnollisesti.

Photobucket

Vaihdoin Ivanan näyteikkunaan tänään myös kauneimman näkemäni silkkimekon. Rakastan tuota mekkoa niin kovin! Harmi vaan, ettei yhtään kappaletta ole tullut sample saleen, toivossa on hyvä elää.

Photobucket

Nyt takaisin fiilistelemään Ilosaarirock -viikonloppua kun asiakkaita ei ole oikeasti nimeksikään!

edit; tänään taas livebloggausta myymälästä, tosin julkaisu ei tainnut ihan onnistua suunnitelmien mukaan..

12.7.2010

live from campus

Ah Jesús Navas tätä hellettä! Viikonlopuksi pääsin onneksi pakenemaan kuumuutta Kouvolaan palkkatöiden ja ilmaisten drinkkien ääreen, tosin kotiinpaluu ilmastoidusta talosta oli yhtä tuskaa. Vielä tuskaisempaa oli tulla töihin, jossa on (jos vaan mahdollista) vielä kuumempaa kuin kerrostalossa, johon paistaa suoraan aurinko noin 9 tuntia päivästä. Vieläkö saan valittaa vähän lisää?

Päivän asun piti olla siis helteeseen sopiva mutta ivana-kelpoinen, koska ensimmäinen design walk -esittely sattui tälle päivälle. Harmi vaan, ettei toinen jalka haudassa -pokkarini osannut ikuistaa livenä ihan kivaa asuani:D

Photobucket

Photobucket
Mekko Gina Tricot // Liivi IVANAhelsinki // Kengät Vagabond

8.7.2010

Just another craving

Ah, I'm obsessed! Helle on ilmeisesti pistänyt pään ihan sekaisin, koska epäilen vakavasta, etten pärjää ensi vuotta ilman keltaista laukkua! Siis keltaista. Salkku -mallinen laukku, josta tulee mieleen vanhan ajan koululaukku, on Asokselta ja se on ihana, siis niin ihana, että näin siitä viime yönä unta. Oikeasti. Se toimisi paremmin kun loistavasti mustan parkan ja mustavalkoisen talvitakkini kanssa! Puhumattakaan uusista Vagabondin loafereista. Täydellinen nahkainen väripilkku! Itseasiassa bongasin ensin laukun nuden kaksosen mutta tuo kirkas keltainen jäi jostain syystä kummittelemaan mieleen. By the way, great minds think alike! Sain juuri kollaasin ja tekstipohjan valmiiksi luonnoksiin, kun kävin lukaisemassa Jennin uusimman postauksen, en olekaan ainoa, joka on haksahtanut keltaiseen!

Photobucket

Paul's Boutiquen laukku on samasta mallistosta kun keväällä Lontoosta ostettu nude cluch, värinä tosin ihana mushroom. Harmi vaan, ettei tuo tietty väri satu olemaan alennuksessa.. Ja keltainen ihanuus taitaa viedä silti voiton, etenkin kun Skotlannissa odottaa aikalailla samansävyinen ja -mallinen Zaran laukku, Lontoosta muuten sekin.

Onko seuraavaa palkkaa ihan pakko laittaa säästöön ensi vuotta varten?

7.7.2010

In a land far far away

Totesin tänään, että kärsin jälleen kerran kaukokaipuusta. Aina muutaman kuukauden välein iskee epätoivo kun tajuan, etten ole matkustamassa mihinkään uuteen paikkaan tai edes jonnekin lähelle, tuttuun ja turvalliseen. Nyt, kesäloman ylittäessä reilusti puolivälin, tajusin, ettei kesällä ole tiedossa yhtään reissua Joensuuta kauemmas, eikä kieltämättä taida olla aikaa edes päivän reissuun Tallinnaan. Harmi, Vanhassa Kaupungissa olisi taas ihana kierrellä!

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Lohduttaudun sillä, että olen tasan kahden kuukauden päästä omassa kodissa Skotlannissa ja ympärilläni on ainakin kaksi maailman mahtavinta kämppistä ja toivottavasti muutama muukin ystävä juhlimassa lukuvuoden alkua! Tämä valittamisen tynkä on kyllä aina yhtä turhaa, kitisen koti-ikävästä ollessani muualla ja kaukokaipuusta ollessani kotona, onneksi näitä kohtauksia ei tule jatkuvasti ja eikä levottomat jalat -kohtaukset kestä yleensä kauaa..

5.7.2010

On Safari

Luoja sentään myymälässä on kuuma, siis oikeasti, jos kaupan ainoa "tuoreen" ilman lähde on yksi tuuletin, niin ei ihme, että iltapäivällä iskee hillitön päänsärky. Asiaa ei ainakaan auttanut, että vietin viikonlopun lievän auringonpistoksen kourissa. Täysin omaa tyhmyyttä istua puistossa tuntikaupalla ilman hattua ja vesilitroja..

Aamulla siis ensimmäisenä oli mielessä joku viileä mekko. Asokselta tilattu silkkipuuvilla -mekko on täydellinen hellemekko töihin, harmi vaan, ettei mekon himmeästi kimaltava pinta näy kuvissa... Alle oli tosin pakko heittää legginssit, koska jalkojen mustelmat ja itikanpuremat edellisiltä reissuilta ei ole vieläkään parantuneet. Toivottavasti helteet ei lopu kesken, niin pääsisin ulkoiluttamaan mekkoa ilman leggareitakin.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Mekko Asos // Vyö Zara // Loaferit Vagabond

2.7.2010

heat

Ihanaa kun pitkästä aikaa on tiedossa täysin vapaa viikonloppu vailla yhtä ainoaa suunnitelmaa! Saan nukkua tasan niin kauan kun huvittaa, mennä täysin oman pään mukaan tai vaikka loikoilla lähipuistossa koko päivän. Tosin vähän ajattelin käydä tsekkaamassa tiukalla budjetilla alennusmyynnit ja ehkä jopa lähteä kameran kanssa vanhankaupungin rannoille kuvailemaan pitkästä aikaa, parhaat tavat rentoutua, mitä näin äkkiseltään tulee mieleen!

Loikoilu tulee ilmeisesti tarpeeseen, sen verran kova väsymys on viime päivinä ollut päällä. Onneksi perjantait toimistolla on lähes poikkeuksetta vähän lyhempiä päiviä, kun kaikki haluaa viikonloppulaitumille tavallista aikaisemmin. Päivän toimisto -outfit oli jälleenkerran superrento, tosin jalkaan heitin vielä eilen saadut punaiset kengät piristämään päivää, ei ehkä paras valinta päiväksi kun työmatka piti kulkea jalan eikä pyörällä niinkun yleensä...

Photobucket

Photobucket

Photobucket
T-Paita Lindex // Vetoketjuhame Lindex

1.7.2010

shoe fetish

En ainakaan myönnä, että mopo karkaisi kovinkaan usein käsistä shoppailun suhteen, etenkään nykyään. Tänään kuitenkin istuin bussissa sylissäni neljä uutta kenkäparia ja vieressä istuva mies totesi, että olisi varmaan aika tehdä tälle addiktiolle jotain, mopo taisi huristella jossain kaukana näköpiiristä...

Puolustuksenani sanoin, että kolme paria on maksettu jo aikoja sitten mutta sille viimeiselle parille, johon tuhlasin viikonlopun ruokarahani, ei taida löytyä selitystä?

Photobucket
New Look

Photobucket
New Look

Photobucket

Photobucket
Vagabond

Ei sillä, uudet kengät tuli enemmän kuin tarpeeseen! Kun on käppäillyt viimeisen viikon samoissa herrainkengissä, alkaa olla iso ikävä Skotlantiin jäänyttä kenkäkokoelmaa kohtaan. Etenkin punaiset söpöläiset ja tummansiniset loaferit lämmittävät sydäntä oikein olan takaa ja sininen pari sopii vielä järkyttävän hyvin hameeseen, jonka aion huomenna soittaa varaukseen;) Lupaan ja vannon, että maanantain jälkeen alkaa jonkin sortin ostoslakko, ei kai kaurapuurolla voi elää montaa kuukautta putkeen?

Viimeinen pari muuten jäi kuvaamatta, vaikka valkoisessa perustennari parissa ei varmaan ole mitään sen kummempää nähtävää?
Related Posts with Thumbnails