2.10.2010

x 2

Eilinen meni pitkälti kahden lempparitytön seurassa lounastaen ulkona, nettishoppaillen ja leipoen browniesseja, juuri sitä tyttöhömppää, mitä viikon päätteeksi kaipaakin! Asoksella shoppailu koitui jälleen kerran kohtaloksi mutta 15% alekoodia ei vaan voinut jättää käyttämättä, silläkin uhalla, että suurin osa ostoskorin tavaroista oli jo valmiiksi alennettuja eikä koodista ollut mitään hyötyä...

Photobucket

Photobucket

Eilisen asuja taas oli pitkästä aikaa kamerassa kaksi, harmaa Hennesin mekko oli päällä päivän ainoalla luennolla ja lounaalla kaupungissa. IVANAhelsingin sirkusneuleen heitin päälle kun päästiin kotiin, lämmityksen kanssa kun saatiin tapella tämäkin päivä ja mohair-neule sattuu olemaan lämpimin vaate jonka omistan!

2 kommenttia:

iina kirjoitti...

Hei, mä opiskelen amiksessa vaatesuunnittelua ja luokkakaverit miettii jo työharjotteluja, miten sä pääsit ivanalle töihin sillon kesällä?

Suhkur kirjoitti...

Laitoin vaan suoraan meiliä että onko paikkoja auki tietylle ajanjaksolle:) Harkkapaikoista kun harvemmin missään ilmotellaan niin ole vaan rohkeasti yhteyksissä yrityksiin!

Related Posts with Thumbnails