5.10.2010

boost

Miten voikaan pari puhelua parhaiden ystävien kanssa piristää päivää niin paljon, ettei mikään tunnu pilaavan päivää, eikä varmaan koko viikkoa! Kunnon avautuminen antoi energiaa etenkin kouluhommiin, paljon on vielä tekemättä huomista presentaatiota varten mutta eiköhän siitä selvitä kunnialla läpi! Ja mitä tarkemmin paneudun teknologisiin tekstiileihin, sitä mielenkiintoisemmaksi aihealue käy. Motivaatioboostia lisäsi myös ensi kevääseen liittyvä suunnitelma, joka on paria meiliä vaille valmis!

Photobucket

Ja tietysti äsken saapunut Asoksen paketti. Tilattiin Lauran kanssa perjantaina pari pikkujuttua, joista olen intoillut koko viikonlopun; etenkin nahkainen French Connectionin clutch tuli tarpeeseen, hillityä mustaa laukkua kaapista ei vielä löytynytkään.

Photobucket

Paul's Boutiquen lompakko taas oli puhdas heräteostos mutta neonpinkista sisuksesta huolimatta niin ihana! Ja vielä paljon kätevämmän kokoinen kun Lontoosta keväällä ostettu River Islandin jättiläinen!

4 kommenttia:

Sja kirjoitti...

uuu, jännää, kevätsuunnitelmia ;) mielenkiintoista!

Suhkur kirjoitti...

ärsyttää olla salaperäinen mut oon vaan superhappy ja lörppäsuu:D mut ehkä on parempi olla hiljaa ennen kun on lentoliput takataskussa;)

Sja kirjoitti...

haha, mut nyt oot vaan oikeaa muotibloggari, kun pidät lukijoita jännityksessä ;)

Suhkur kirjoitti...

:DD Todellinen lol-tilanne, repesin nauramaan ihan kybällä:D

Related Posts with Thumbnails