15.10.2010

pink post-its

Olkoonkin Pukeudu Pinkkiin -päivä ja tarkoitus on hyvä, niin tämä päivä meni kotona näytön ääressä istuessa ja töitä tehden. Pinkkiä ei siis näkynyt käytössä olevaa post-it pinkkaa enempää ja kuvattu asukin on eiliseltä. Tosin huivin reunassa vilahtaa himppusen verran vaaleanpunaista, joten mennään näin virtuaalimaailmassa sillä!

Photobucket

Töitä riittää viikonlopuksi niin reilusti, sekä kouluhommien parissa ja palkallisenakin, että vähän alkaa hirvittämään... Onneksi huomenna olisi taas tarkoitus istua iltaa Lauran ja Emman kanssa X-Factorin, hyvän ruuan ja toivottavasti myös viinin parissa, ettei vaan luiskahtaisi liian helposti kiireen ja työnteon merkkeihin tämä elo!

2 kommenttia:

Em kirjoitti...

Tykkään sun asustas tyttö!
Meillä on illalla Teemun synttäribileet ja mulla on hirveä vaatekriisi, havahdun aina tälleen ajoissa miettimään että olisikohan pitänyt pestä pyykkiäkin... Kaikkein hankalinta tässä pukeutumisessa tosin on se, että ulkona on järjettömän kylmä! Eilen oli 2 astetta! Ja koska muistan viime talvena kulkeneeni vielä joulukuisella Prahan ressulla nahkatakissa, en suostu luopumaan siitä tänäkään vuonna yhtään aiemmin, mikä on tyerää koska ulkona on k y l m ä. Tulipa taas tekstiä, ihanaa viikonloppua sinne!

Suhkur kirjoitti...

Kiitos^^ Ja todellaki I feel you! Mulla on ainaki pyykissä just se mekko minkä haluisin laittaa just sinä hetkenä päälle, kirottu pyykkikeiju joka ei hoida hommiaan:D Ja sun pitää ostaa se aviator-rotsi ni saat lämpimän takin ja nahkarotsin samaan saumaan;D Kivaa viikonloppua Helsinkiinki ja supereita bileitä:)

Related Posts with Thumbnails