27.10.2010

maaseutumatkailua

Piipahdettiin kaveriporukalla naapurikaupungissa lounaalla ja putiikkikierroksella, kaiken kaikkiaan ihanan leppoisa päivä, vaikka meitä syytettiinkin myymälävarkaudesta ja kouluprojektien takia ilmassa oli pientä draamaa.

Photobucket

Syy, miksi ulkona otettuja asukuvia ei hirveästi täältä löydy, kaikissa on aina silmät kiinni! Thanks Laura for the photos, xx!

Photobucket

Mutta IVANAn viitta näyttää ainakin vähän fiksummalta kuin mustalta möykyltä ja puolentoista vuoden takaiselta Kanadan reissulta mukaan lähtenyt j.j. Wintersin hapsulaukku näyttää taas kivalle, hyvä niin, koska se maksoi ihan liikaa käyttöönsä nähden!

6 kommenttia:

brita kirjoitti...

tuo laukku *____* ihanaihana.

hrr mulla on kahdesti alkanut joku hälyttää kaupasta poistuessa ja oon ollut ihan ahistunut kun myyjä on tullut katsoon mitä tapahtuu :D jotenki tosi nöyryyttävää eikä kummallakaan kerralla edes selvinnyt miks tuli turha hälytys.

Suhkur kirjoitti...

Tykään siitä kans mut mokkanahka on niin herkkää et en raaski käyttää sitä usein, hyi häpeä:D

Ja siis joo toi myymälävarkaus, oltiin charity shopissa joku puol tuntia kun etittiin vaatteita kouluprojektiin ja kun juteltiin lopulta myymäläpäällikön kanssa ni se ilmotti vakavissaan että olivat tarkkailleet meitä epäiltyinä myymälävarkaudesta! WHOOT oikeesti, vähän jäi monttu auki! Mut joo mullekki on käyny muutaman kerran toi turha hälytys ja joka kerta se nolottaa vaikka tietää ettei oo mitään vieny:D

Sja kirjoitti...

Ah toi takki näyttää ihanalta! Näyttää siltä, että kerrankin oikea mukavuus ja ulkonäkö kohtaa!

Suhkur kirjoitti...

Täydellinen ultimate lemppari^^

brita kirjoitti...

ai hyi kauhea :o ei oo kiva. yksi myyjä joskus mainitsi että sellainen tarrahälytin voi unohtua vaatteeseen ja se voi olla vuosia hälyttämättä ja yhtäkkiä taas aktivoitua! tosi kummaa.

Suhkur kirjoitti...

Saatettiin "vähäsen" valittaa palvelusta:D vähän jännä toi tarrahälytin, oon kyl nyppiny kosmetiikasta ne systeemit pois ku kerran hälytti kaupan kassalla ja aattelin et se voi johtuu just meikkipussin sisällöstä..

Related Posts with Thumbnails