21.10.2010

feelin' it

Taas kerran ollaan tässä pisteessä lukukautta, että kaikki tuntuu kaatuvan niskaan ja töitä pitäisi tehdä koko ajan pysyäkseen kärryillä. Ryhmätöitten luulisi olevan helppoja, kun hommat voi kätevästi jakaa mutta kaiken maailman tapaamiset vie hirveästi aikaa, eikä seitsemän hengen mielipiteitä ole aina helppoa yhdistää. Kaiken huipuksi vuoden isoin projekti, hyväntekeväisyysmuotinäytös, vie hirveästi aikaa ja energiaa, etenkin kun sitä aikaa ei ole loputtomasti.

Aloittelin myös postausta kurssista ja opiskelusta täällä mutta tämän kiiren keskellä sen tuntuu ihan hirveältä, burn outin partaalla ei varmaan ole fiksuinta kirjoittaa aiheesta, josta oikeasti nauttii.. Tätä on kuitenkin toivottu niin pitkään, että yritän saada homman ulos mahdollisimman pian, kaikki kysymykset on tietysti tervetulleita!

Photobucket

Photobucket

Päivän fiilikseen ei edes auttanut pirteä jäätelökesä -mekko, ehkä pitkät yöunet ja kunnollinen vapaapäivä olisi parasta terapiaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

varmaan selität näitä juttuja muutenki sit siinä postauksessa mut millasiin työnkuviin teiltä valmistuu? oon haaveillu englantiin muutosta ja muodin opiskelusta kauan mut yliopistoilla tuntuu olevan kauheesti eroja, missä ne sit loppujen lopuks näkyy?

ja ihana mekko :-)

Suhkur kirjoitti...

Huomioitu, voi mennä vähän aikaa ennenku saan sen kirjotettua, hirveen vaikee aihe:D

Related Posts with Thumbnails