6.4.2011

karma?

For real?! Tän on pakko olla jotain kohtalon ivaa, sunnuntaina ja maanantaina näppäsin yhteensä yhden ainoan kuvan (joka siis sekin oikea taidonnäyte:D) aurinkoisesta Losista ja tänään kun vihdoin päätin työmatkalla ottaa kasan kuvia, niin enköhän ollut vaihtanut kameraani muistikortti -adapterin ilman sitä muistikorttia! Kameraan mahtui tasan kolme kuvaa ja tietysti se johto odottaa minua Skotlannissa.

Photobucket

Onneksi matka on muuten tähän mennessä ollut ihan mahtava! 11 tunnin lento Lontoosta Losiin ei nyt ollut mitenkään mukava mutta sujuvastihan se meni nukkuessa ja leffoja katsellessa! Tänään tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että jet lag on selätetty ja työtkin (ja etenkin se työmatka!) alkaa sujumaan lupsakkaasti.

Läheisimmät ovat puheluiden ja facebook -viestien perusteella sanoneet, että kuulostan todella onnelliselta, jonkinsortin rauhallinen olotila tällä hetkellä kyllä vallitsee, johtuneeko sitten auringosta vai ihan vaan kaikesta uudesta ja ihanasta! Kaikki hyvin siis rapakon takana, sain vihdoin ja viimein salasanan nettiin eli kuulumisia tulee toivottavasti vähän tiheämpään tahtiin!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails