27.4.2011

I ♥ MK

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siinä se nyt on, Michael Kors -unelma, ei siis toinen Olsenin kaksosista. Sanoin muistaakseni, että ihanuus ansaitsee arvoisensa kuvat mutta en malttanut olla esittelemättä tänään ensikäytössä ollutta Hamiltoniani, vaikka Urban Outfitterssin keltaistakin keltaisempi valo ei ole otollisin moiseen kuvaukseen.

Periaatteessahan koko laukku oli puhdas heräteostos, koska alunperin menin katselemaan nimenomaan Korsin lompakkoa mutta päädyin toteamaan, että näin tämän piti vaan mennä! Olin siis joskus hamassa menneisyydessä muotiblogien uhrina ihastunut mustaan Hamiltoniin mutta joku siinä oli vialla tai jotain oleellista puuttui. Tykkäsin kyllä mallista, koosta ja yksityiskohdista mutten sen pitempään harkinnut ostavani omaa. Kunnes vastaan tuli sama malli ruskeana ja jonkinsortin krokotiilikuosilla, rakkautta ensisilmäyksellä! Haukkukaa vaan turhamaiseksi idiootiksi mutta laukku oli saapunut juuri muutamaa tuntia aiemmin ja olin ensimmäinen asiakas, joka siihen tarttui eli siis meant to be. Se myös sattui olemaan ainoa kappale ilmeisesti koko Losin alueella ja nyt se on minun! Pehmeää ja paksua nahkaa, ryhdikästä mutta sopivan rentoa olemusta ja tuota väriä ja kuosia (joka on muuten kuvissa astetta vaaleampi kuin luonnossa) on vain pakko rakastaa!

Kors muuten lohduttaa tällä hetkellä, kun soittelin viime viikolla Mulberryn Heathrow'n liikkeseen ja kyselin himoitsemani Edien perään ja sitä ei kuulemma enää ole mustana! Päätin siis sanoa laukkubudjetille soronoo ja kävin taas tänään vähän shoppailemassa;D

Ja PS, San Francisco oli U-P-E-A! BIG LOVE!

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

se on tosi kaunis <3_____<3 ja luulisin että menee kans tosi hienosti mustien vaatteiden kans. (kommentti saattoi tulla kerran sata kertaa, koska netti vammaa 8D)

Suhkur kirjoitti...

^^ Ihan mieletön, en voi lopettaa ton hiplailua:D Ja noin mieken oikeestaan aattelin, voi melkein näyttää paremmalta mustien vaatteitten kanssa ku musta laukku, vaikka vielä mulberryki joskus miun luokse matkustaa!;D

Related Posts with Thumbnails