10.11.2010

piece of vintage

Kettutytöt vapiskaa, tästä osoitteesta löytyy tätä nykyä palanen piisamin turkkia! Huusin itselleni eBayn ihmeellisestä maailmasta turkiskauluksen, jonka alkuperä on 30-luvulta todennäköisesti jonkun hienostorouvan vaatekaapista. Harva vaatekappale singahtaa suoraan lemppariksi mutta tuo kaulus yhdessä IVANAhelsingin viitan kanssa on jotain niin ihan ylellistä, että voisin hengailla samassa asussa päivästä toiseen!

Photobucket

EBaystä löytyi myös villakankainen viitta, merkiltään englantilainen Miss Smith Original, 80-luvulta, joka pääsee käyttöön sitten kun kelit vähän tuostaan kylmenee. Shoppailu loppuu kuitenkin tähän, säästäminen Losia varten ei ole ihan yhtä hyvällä mallilla, mitä olin suunnitellut.. Onneksi aikaa on vielä jäljellä ja lennot on jo budjetista maksettu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

UPEE turkki! Siis oikeesti, missä hintaluokassa noi ebayn turkikset on ja mistä sä tiedät et se on aitoo/vintagee?

Suhkur kirjoitti...

Grazie:) Toi kaulus makso vajaa kolmekymppiä ja hintaluokkaa löytyy laidasta laitaa, oma on varmaan lähempänä middle price luokkaa koska halusin aitoa vintagea ja paikallisempaa tuotantoa. Vintageksi tunnistin ihan puhtaasti merkkilapun mukaan, tiedoissa oli ikivanha puhelinnumero eli pahasti metsään ei voinut mennä ja tietysti myyjän palautteet kertoo paljon:)

Related Posts with Thumbnails